arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
No tak to można robić
sama frajda
sama frajda
sama frajda
tak szybko odchodząJedynka,dwójka jeden szwanc. Rozmiar ten sam...wprawdzie mam odmalowane na czarno org. 13" stalówki do mojego z nowym obuwiem..ale szukam a raczej planuje kupić alufelgi 14 cali one nazywają się snowflake ...tym bardziej że planuje z 4 biegowej skrzyni wejść na 5 biegówJak coś kumpel mial ostatnio jakieś borbety białe (ale do golfa dwójki) na sprzedaż z tego co słyszałem nie były to wielkie pieniądze.. więc jak coś.... Wiesz...
mówię P.Piotrze na spokojnie mamy czas nie goni nas...panowie a tu już połowica wrześniowa

/%%%%/Kto zaczyna to zaczynaweeekend![]()
ja wczoraj przez 12 godzin przybiłem 25 pieczątek a dziś od 6 narazie 4 ale już zawczasu jem kanapki bo obawiam się że ludziska obudzą się koło 9 ranoTo sobota pracująca?Kto zaczyna to zaczynaja wczoraj przez 12 godzin przybiłem 25 pieczątek a dziś od 6 narazie 4 ale już zawczasu jem kanapki bo obawiam się że ludziska obudzą się koło 9 rano
Cały czas sypie, oczywiście drogi nieodśnieżone bo weekendTo ruchu było... dzisiaj to sypło śniegu w H..j.u was też?
śnieg mokry ciężki, 0,5 ⁰C w plusie
a ty Arni jaki jesteś?
A nie bylo jakiegos przepisu ze auto ma byc diagnozowane minimum x czasu?ja wczoraj przez 12 godzin przybiłem 25 pieczątek
Kawał k.... reszta chama, myślałem że z wiekiem się zrobię potulny, zmęczony życiem, że ledwo będę się trzymał skóry a tu wrecz przeciwnie, jestem coraz gorszyArni jaki jesteś?![]()
A twoim zdaniem 25 badań w ciągu 12 godzin to za dużo?diagnozowane minimum x czasu?

Niecałe 30m na jedno badanie. Oczywiscie zakladajac, ze robi sie bez przerwy na jedzenie i szczanie to wydaje mi sie troche krótko.A twoim zdaniem 25 badań w ciągu 12 godzin to za dużo?