• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam... czyli kto i gdzie...

epel1986

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Mikołów
Nic konkretnego, tak pytałem bo jesteś z Katowic. Zajmujemy się też wózkami widłowymi oraz utrzymaniem obiektów handlowych, a tam elektroniki pełno...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1864
Miasto
Sląsk
aha , jak można zarobić to dlaczego nie ? teraz to już nie otworzysz szyby bez 5 procesorów

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Witam! Olsztyn mechanika, elektromechanika i elektronika samochodowa. Pozdrawiam!

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1864
Miasto
Sląsk
A gdzie to jest ? i w tym wieku nie mam zamiaru wpadać ;):D:D podaj telefon może się wybiore

Ostatnia edycja:
Punktów
0
Miasto
śląskie
W temacie proponuję wpisać krótkie przywitanie, swój nick oraz miejscowość w której się urzęduje.
Mam nadzieję że pozwoli to na szybsze znalezienie pomocy przez potrzebujących. :)
Witam jestem z okolic Częstochowy postaram się pomóc jestem mechanikiem

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
A co tam. Dodam od siebie kilku speców bo śpią...
Daniel - Elektronika/Elektromechanika samochodowa (Głównie OPEL - PSA/VAG/RENAULT i inne. Spec od hybryd i transponderów) - Dębica,Mielec i wszystkie dzikie wsie w okolicy - 505-541-309
Paweł - Elektronika/Elektromechanika samochodowa (Airbag/Liczniki, Wszystkie marki. Szarpie crashe jak reksio szynkę a przebiegi jak cygan zasiłek.) - Ostrowiec Świętokrzyski i wszystkie okoliczne wsie i wiochy... 666159561
Tomek czyli Ja - Elektronika/Elektromechanika samochodowa (Wata, szkło, uj wie co. Krawaty wiąże, usuwam ciąże.) Czarnków i wszystkie wsie dookoła/Poznań(już tylko na lokalnych występach) - 883-004-068
KLIK

Do góry Bottom