• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam wszystkich .

Rafał40

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Mam mały problem pomożecie?
W moim Hyundaiu Sonata 2.4 zapalił sie czek silnika i dziwnie pracuje świece i cewki wymieniłem miesiąc
temu.Macie możne jakieś doświadczenie .Gdybym był w PL to bym to zdiagnozował

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
Mam mały problem pomożecie?
W moim Hyundaiu Sonata 2.4 zapalił sie czek silnika i dziwnie pracuje świece i cewki wymieniłem miesiąc
temu.Macie możne jakieś doświadczenie .Gdybym był w PL to bym to zdiagnozował

tel. 708-777-701 Wróżka Ewa - Tarot, Jasnowidzenie

Rafał40

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Jestem W Norwegi a tu się z nimi nie idzie dogadać. odnośnie tego czek-u zapala się na trasie a po mieście gaśnie. Macie jakieś pomysły panowie

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Da się dogadać. Trzeba tylko odpowiednią ilość koron przygotować. Problem w tym, że Polacy nie potrafią się dogadać z własnym portfelem. Zarabiać po ichnemu a wydawać w pln'ach. Tak się nie da. Możesz ewentualnie na prom i do Gdańska lub Gdyni spłynąć to zdiagnozujemy;]

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Da się dogadać. Trzeba tylko odpowiednią ilość koron przygotować. Problem w tym, że Polacy nie potrafią się dogadać z własnym portfelem. Zarabiać po ichnemu a wydawać w pln'ach. Tak się nie da. Możesz ewentualnie na prom i do Gdańska lub Gdyni spłynąć to zdiagnozujemy;]

Trafiłeś w punkt. Polska do dupy kraj, w PL nie da się zarobić, najlepiej w dojczlandii czy skandynawi, ale jak jakiś problem to Polacy pomóżcie...

Jestem W Norwegi a tu się z nimi nie idzie dogadać. odnośnie tego czek-u zapala się na trasie a po mieście gaśnie. Macie jakieś pomysły panowie

Czy Ty naprawdę myślisz że ktoś Ci naprawi auto na odległość? Podpowiem Ci: NIE!!! A dlaczego? Twój "czek" oznacza błąd w aucie, możliwości jest co naj mniej tysiąc...

Chyba że... STRZELAMY :D
Mój cel to P0202 - wtrysk na drugim cylindrze

Do góry Bottom