Kostekthomas111
Początkujący
Witam posiadam opel corsa c 1000cm3. Podczas mocnych opadów deszczu wlewa mi się woda do kabiny przy pedałach zaraz po ruszeniu. Gdzie szukać usterki? Może zatkane odpływy wody ?
Może zatkane odpływy wody ?
no tego się nie spodziewałem. masz plusa za to. mało kto ogarnia, oglądając film, "kim jest ten gość co tak sztucznie bije". jakby zaczął bić nie sztucznie, to potrzebna byłaby karetkaz Krzysiem Kosedowskim

jeździsz anglikiem? filtr jest po prawej stronie. auta. może obudowa nieszczelna? węża z wodą i lać. patrzeć i znowu lać. no chyba, że wilgoć jest na słupkach bocznych, to albo nieszczelny szyberdach (jeśli jest) lub klej od szyby czołowej dobrze nie trzyma.Po lewej stronie od kierowcy w okolicach chyba filtra kabiny .
Jak auto stoi mogę lać wodę i nic się nie leje . Jak ruszam to leje się na nogi . I nie umie zobaczyć .jeździsz anglikiem? filtr jest po prawej stronie. auta. może obudowa nieszczelna? węża z wodą i lać. patrzeć i znowu lać. no chyba, że wilgoć jest na słupkach bocznych, to albo nieszczelny szyberdach (jeśli jest) lub klej od szyby czołowej dobrze nie trzyma.
Po lewej stronie są krople od ściany grodziowej nadkola tam okolice dzwigni otwierania klapy silnika .Jak ruszasz, to się leje na nogi? Czyli z pod deski? Wykluczmy szyberdach, drzwi itd bo już nie wiem. Proponuję kamerkę inspekcyjna i lać wodę, bo musi się gdzieś zbierać