arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Nie pierdolisz się w tańcuI podłokietnik
Nie pierdolisz się w tańcuI podłokietnik
Warto wymienić, to jest swego rodzaju filtr powietrza, w nim się zbiera syf, którego nie zatrzymała dysza rozprężna, jeśli takową posiada twoje auto, w a6 jest tuż przed parownikiem obok portu na podszybiuwymienić osuszacz
W a4 są takie plastikowe prowadnice, wyrabiają się, można kupić osobnowymiana prowadnic
Niebieska taśmaCentralka podpięta, pozostało połączenia zalutować i usunąć niepotrzebnie przewody. Może zrobię drugie podejście z emulatorem immo
Wyświetl załącznik 44363
A co w tym śmiesznegoNiebieska taśma
![]()
?wygląda delikatnie mówiąc obrzydliwie i mało profesjonalnieA co w tym śmiesznego?

spokojnie, spokojnie, bo się za bardzo nakręciłem
wdech, wydech...
Widziałem na yutubach jak drużyna jednego kierowcy rajdowego chyba na Dakarze naprawiła oponę tylną w crossie trytkami bo wg. Nowych regulacji nie wolno wymieniać oponwygląda delikatnie mówiąc obrzydliwie i mało profesjonalnie
mam nadzieję, że to tylko tymczasowo do testów. a później masz zamiar to ułożyć, kabelki podocinać na odpowiednią długość, POLUTOWAĆ, ładnie zaizolować termokurczami i dać trytki na końcu, dużoooo trytek, wiele jak najwięcej i jeszcze trochę
Wyświetl załącznik 44372
qrwa, jak ja kocham trytytkispokojnie, spokojnie, bo się za bardzo nakręciłem
wdech, wydech...
Wyświetl załącznik 44370
Dobrze że 2drugi też to zauważył, to nie jest śmieszne tylko tak jak widać wywołuje wymioty i nie bierz tego jako atak na twoją osobę bo tak nie jestco w tym śmiesznego
ale proszę weź to popraw bo przy ilości kasy i pieniędzy, które w to włożyłeś to szkoda żeby to wszystko popsuło, przychodzi mi do głowy takie brzydkie niesmaczne skojarzenie
twój samochód to taki duży wypasiony kolorowy tort a te kable z niebieską taśmą to kupa nasrana do środka tortu jako nadzienie, do środka bo tych kabli nie widać, to twój samochód,btwoja decyzja ale przy tej ilości nakładów warto by to uporządkować na koniecCentralka podpięta, pozostało połączenia zalutować i usunąć niepotrzebnie przewody.
Będzie ładnie, pisałem że jeszcze do tego wrócę.Nie bójcieBędzie ładnie, pisałem że jeszcze do tego wrócę.
[/QUOT3E]
Czekamy na dowody zdjęciowe lub zdjęcia dowodowe

Nie mieli jednego 10ohmTe dwa rezystorki mogą się spalić jeszcze prędzej