W jakiej cenie ?Ile sztuk potrzebujesz?
Potrzebuję jednej ważne by nie był to chińczyk a oryginalnaIle sztuk potrzebujesz?
Ja sie podepne pod temat, również od jakiegoś czasu rozglądam się za c4 doip, ale mam wątpliwości co do chińczyka. Kiedyś ktoś oferował na grupie mb na facebooku i do tej pory żałuję że nie kupiłem...Potrzebuję jednej ale ważne aby oryginalna nie żaden chińczyk.
Automatyczne połączenie postów:
Potrzebuję jednej ważne by nie był to chińczyk a oryginalna
Ile kolego masz sztuk na sprzedaż i w jakiej cenie? Jestem zainteresowanyIle sztuk potrzebujesz?
Każdy chce jak najtaniej, wiadomo. Ja czekam na propozycję i nie zamierzam nikogo kusić, albo ktoś chce sprzedać albo nieNapiszcie lepiej ile chcecie dać za C4 to może ktoś się skusi sprzedać, będzie łatwiej.
Nie chce, to nie chce. Narazie korzystam z passthru więc wszystkie nowe mesie ogarniam. Ale czasami C4 przydało by się do DAS i HHT jak się trafi jakiś klasyczekWięc tu chyba nikt nie chce sprzedać.
Kolego w innym temacie dokładnie tuNapiszcie lepiej ile chcecie dać za C4 to może ktoś się skusi sprzedać, będzie łatwiej.
4 to normalna cena, ale żeby skusić musisz zaproponować więcej. To tak z przymrużeniem okaKolego w innym temacie dokładnie tu
jak koleś chce kupić wypowiedziałeś się ze chcesz sprzedać za 4 tysiące a tu piszesz żeby proponować cenę może ktoś się skusi więc jestem chętny jak chcesz sprzedać ja za tyle co pisałeś
najlepszym polaczeniem , jest miec c3, i c6 ta juz do ogarnieciaostatnio widziale na fb, gosc sie oglaszal c4 niby orginal