Chodzi mi ogólnie o tych wszystkich krawaciarzy,większość tych chorych partii które co chwila wyprzedzają się w nie normalnych pomysłach , co chwile nowe ustawy które są tylko i wyłącznie na nie korzyść zwykłych ludzi bo tych na górze te ustawy nie obowiązują!!! Piszesz skarbówka,ZUS,sanepid, zgadzam się z tobą ale te instytucje to są właśnie marionetki tej władzy. Wkurza mnie ze coraz więcej ludzi musi wyjeżdżać z kraju żeby lepiej żyć!!! Dlaczego urzedasy mają państwowe mieszkania,ich dzieci także skoro ich stać żeby sobie je kupili, a młodzi ludzie czekają na takie mieszkanie po 10-15 lat,dlaczego całe życie płacisz za wszystko podatki i nic z tego nie masz,dlaczego całe życie płacisz zusy itd a nie możesz iść normalnie do lekarza tylko musisz nie wiadomo ile czekać i i tak pójdziesz prywatnie, dlaczego sobie nie odejmą od koryta tylko ciągle tracą na tym normalni uczciwi ludzie? Czy tobie się to podoba? Jeżeli tak to ok,nic mi do tego! Ja nie chcę dla moich dzieci takiego życia, nie chce żyć w Polsce, tylko dlatego że jestem Polakiem.