To tak w temacie...
To tak w temacie...
![]()
A skąd geniuszu niby szkoły mają brać fundusze na doposażanie sal wykładowych w aktualne urządzenia ?Nie ma co się dziwić jak szkolnictwo wygląda jak wygląda, ja po jednym z najlepszych elektroników w polsce pierwszy raz miałem w ręce hotair dopiero w pracy, w szkole jak już był jakiś materiał o naprawie to o sprzętach z lat 70,
A nie maja takiego sprzętu? Szkoła o której piszę miała nie tylko HA ale też sporo dużo droższego sprzętu. Ale on nie służy do nauki tylko do wystawiania na drzwi otwarte żeby ładnie wyglądał. Niech leży nieużywane, bo jeszcze się zepsuje.A skąd geniuszu niby szkoły mają brać fundusze na doposażanie sal wykładowych w aktualne urządzenia ?
To tak w temacie...
![]()

I bardzo dobre podejście, a nie, że belfer cała lekcje napierdziela gotowca z podręcznika i każe uczniom to pisać i nawet nie ma czasu na dyskusję i zadawanie pytań..."do domu pracy domowej zadawać nie można bo ono po to chodzi do szkoły żeby się tam nauczył"
Ma się rozumieć. Nawet nie kwestionuje tego, że podstawa to dobre opinie oraz ilość klientow aby było co robićKolejną sprawą jest posiadanie bazy klientów dla 4 mechaników. Pamiętaj, że zaczynając trzeba ludzi przyciągnąć do siebie, a mechanik przychodzi do pracy i jak pół dnia będzie stał pod ścianą, to i tak będą mu się należały pieniądze.
z tymi zmianami to fajny pomysł, nie pomyślałem o tymJak będziesz miał dużo roboty to i 8 mechaników możesz zatrudnić i robić na 2 zmiany. Biznes plan swoją drogą a życie swoją.

On ma mieć mechaników a nie ich denerwować i stracićA potem można 3 zmiany, albo 2x 12 i warsztat całodobowy![]()
nocka i popołudniówka to najgłupsza zmiana, nikt nie chce tego robić, w nocy się śpi a nie robi
jeśli szef chce trzy zmiany to niech sam robi nocki i popoNapisał chwilę po 3 ranow nocy się śpi

Zależy jak kto lubi, ja bym chętnie same nocki robił.nocka i popołudniówka to najgłupsza zmiana, nikt nie chce tego robić,