wiedzą , wiedzą ,,,wiemy o co chodzi ...i dalej już bez błędówinteligentni ludzie wiedzą jak cytować innych na forum hehe![]()

wiedzą , wiedzą ,,,wiemy o co chodzi ...i dalej już bez błędówinteligentni ludzie wiedzą jak cytować innych na forum hehe![]()

gdyby człowiek błędów nie popełniał, to by się niczego nie nauczył.wiedzą , wiedzą ,,,wiemy o co chodzi ...i dalej już bez błędów![]()
Nie zartuj TOOMI z kazdEJ twojej wypowiedzi bije po oczach debilem ..nie pochlebiaj sobie z ta inteligecja ..tu tez niewiele pomogles poza tym ze chwalisz sie ze costam chlejesz...inteligentni ludzie wiedzą jak cytować innych na forum hehe![]()
Nie zartuj TOOMI z kazdEJ twojej wypowiedzi bije po oczach debilem ..nie pochlebiaj sobie z ta inteligecja ..tu tez niewiele pomogles poza tym ze chwalisz sie ze costam chlejesz...
No cuz tak to jest jak rzadowy program ..INTERNET BEZDOMNYM " w jakis sposob zadziala...

toomii, podziwiam twoj spokoj.
Racja pawełku dziękuję za sprostowanieJuż zamieniał o to samo na tych samych więc chyba czasy albo sterowanie i są otwarte cały czas hihi
Wiem jestem dobry hehehe internet to kopalnia wiedzy hihihihi
.Dla mnie jesteś mistrzem.Szkoda komarku że nie napisałeś że jestem dobry![]()

Oby byla40+Mamy mistrza, a teraz czekamy na Małgorzatę![]()
Na 40 nikt się nie skusi. Ale na 500+ to chętni by się znaleźli.Oby byla40+
To już wyższa matematyka. Za głupi jestem na to.Zaraz 500+
Zdecydowanie wolę 40+
A 500to wydam z 40+![]()