• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autel MS905 vs MS906

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
Tak se ubzdurałem dodatkowy tester i już prawie jestem zdecydowany na autela ... cena ok a opinie na zagranicznych forach pochlebne . Z moich informacji to język polski jest ok i nie jest tak sztuczny jak w Launch-u . Wolał bym 906 na kablu ale podobno nie robi tego co 905 ... nie robi lambo,astona i kilku marek supercar ...
Na moje pytanie w viakenie nie byli mi w stanie odpowiedzieć czy w pozostałych markach robi to samo ...
Na stronie oficjalnej niby robi to samo ale 906 opisują jako kodowanie podstawowe ...
Wykonanie testera profesjonalne i wepchane do środka serwisówki ... Na moje to sprzęt wart pieniędzy i chyba robi nieprzeciętną robotę ... owszem w Polsce mało popularny bo żadna z hurtowni nie ma go w sprzedaży i na żadne umowy inwestycyjne nie da , no poza hartem .
A i jeszcze pokażcie mi tester który daje Flasche do sterowników bez wykupowania od producenta ...
Mam na myśli Passthru . Autel daje do bmw i merca ...

Poproszę o opinię , może ktoś używa ?...

Lepper

SuperMechanior
Punktów
28
ja mam 908 i jestem zadowolony

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Tez sie tym interesuje
Owszem daję. ...ale na ruskich stronach juz tak różowo tego nie opisują.
Pytałes ile aktualizacje kosztują?
Sporo.....
Dostęp tylko przy obanamencie, choć w viakenie mi pan sugerował, że cały czas można stery ściągać
Sprzedają tego pewnie mało i niewiele wiedzą
Ciekawy jestem spolszczenia?
Pan powiedział, żebym za godzinę zadzwonił sprawdzi

Do góry Bottom