inodiag
Zweryfikowany Mechanik
Tak se ubzdurałem dodatkowy tester i już prawie jestem zdecydowany na autela ... cena ok a opinie na zagranicznych forach pochlebne . Z moich informacji to język polski jest ok i nie jest tak sztuczny jak w Launch-u . Wolał bym 906 na kablu ale podobno nie robi tego co 905 ... nie robi lambo,astona i kilku marek supercar ...
Na moje pytanie w viakenie nie byli mi w stanie odpowiedzieć czy w pozostałych markach robi to samo ...
Na stronie oficjalnej niby robi to samo ale 906 opisują jako kodowanie podstawowe ...
Wykonanie testera profesjonalne i wepchane do środka serwisówki ... Na moje to sprzęt wart pieniędzy i chyba robi nieprzeciętną robotę ... owszem w Polsce mało popularny bo żadna z hurtowni nie ma go w sprzedaży i na żadne umowy inwestycyjne nie da , no poza hartem .
A i jeszcze pokażcie mi tester który daje Flasche do sterowników bez wykupowania od producenta ...
Mam na myśli Passthru . Autel daje do bmw i merca ...
Poproszę o opinię , może ktoś używa ?...
Na moje pytanie w viakenie nie byli mi w stanie odpowiedzieć czy w pozostałych markach robi to samo ...
Na stronie oficjalnej niby robi to samo ale 906 opisują jako kodowanie podstawowe ...
Wykonanie testera profesjonalne i wepchane do środka serwisówki ... Na moje to sprzęt wart pieniędzy i chyba robi nieprzeciętną robotę ... owszem w Polsce mało popularny bo żadna z hurtowni nie ma go w sprzedaży i na żadne umowy inwestycyjne nie da , no poza hartem .
A i jeszcze pokażcie mi tester który daje Flasche do sterowników bez wykupowania od producenta ...
Mam na myśli Passthru . Autel daje do bmw i merca ...
Poproszę o opinię , może ktoś używa ?...