• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto na asfalt i na nieutwardzone podłoże do 15 tyś zł.

czenczyl

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Płock
Syfik 6 ? Nie rozumiem ? I o co chodzi z tym haldexem ? Dobry jest, czy lipa że go wsadzili do auta ?

czenczyl

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Płock
A ten haldex i ogólnie ta wersja z dołączaną tylną osią sensowna, czy do d...py ?Pakować się w taką HR-V ? Czy to będzie błąd? Autko będzie u mnie jeździło pewnie koło 5 lat

Głupi już jestem i całkowicie nie wiem co mam kupić

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
No to proponuję fiata multiple :) jedna taka mnie wyprzedzała na bezdrożach, minus jest taki że jest brzydka, plus że jej nie ukradną

Ostatnia edycja:

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
214
Nie. To taka propozycja pół żartem:)

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
że tak zauważę, że jeśli:
pozatym do pracy dojeżdżamy w 3, a nieraz 4 osoby
to zużycie paliwa nie powinno być priorytetem tylko niezawodność.
Koszty paliwa dzieli się na podróżujących solidarnie natomiast utrzymanie sprawności spada na portfel właściciela...

czenczyl

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Płock
że tak zauważę, że jeśli:

to zużycie paliwa nie powinno być priorytetem tylko niezawodność.
Koszty paliwa dzieli się na podróżujących solidarnie natomiast utrzymanie sprawności spada na portfel właściciela...

Teoretycznie tak, ale jeździ z nami dziewczyna, która ma 2 dzieci, które sama wychowuje i najniższą krajową, a 4 osoba to mojego najlepszego kolegi córka, która 4 razy w miesiącu zabiera się z nami w jedną stronę i też nie bierzemy od niej myta za przejazd. Jak to mówią, jak ktoś ma miękie serce, to musi meć twardą d...pę. No ale takie życie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Teoretycznie tak, ale jeździ z nami dziewczyna, która ma 2 dzieci, które sama wychowuje i najniższą krajową, a 4 osoba to mojego najlepszego kolegi córka, która 4 razy w miesiącu zabiera się z nami w jedną stronę i też nie bierzemy od niej myta za przejazd. Jak to mówią, jak ktoś ma miękie serce, to musi meć twardą d...pę. No ale takie życie.
Ile masz km do pracy?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
40 km w jedną i 40 km w drugą stronę, z tych 40 - stu 32 km to trasa, a dalej to już wleczenie się po Płocku, jak nie korki, to źle zsynchronizowane światła drogowe, także 1, 2, 3, nieraz 4 bieg i stoimy, i od nowa...
Ja mam 36 w jedną, na zbiorniku gazu robię 370 km, spalanie 10/100 lpg, policz sobie...

Do góry Bottom