Witam. Jestem posiadaczem Autocoma w obudowie koloru podobnego do złota z niebieską naklejką i gumami na końcach, kupiłem go 2 lata temu za około 1600 zł z oprogramowaniem 2011.1 sprzęt działał bardzo dobrze do pewnego dnia jakieś 2 miesiące temu. Zaczęły się problemy z komunikacja np. Vectra B 99r silnik czytało a poduszek i iinych nie. Postanowiłem od nowa postawić system win xp s3, od nowa wgrać 2011.1 (mam kody org i płytkę) więc to żaden problem. Oczywiście wszystkie potrzebne programy doinstalowałem. Program na "nowym" systemie pochodził tydzień w miare normalnie i znów zaczeły się te same problemy. Próbowałem również ze zmianą daty itp, na marne. Może to wina oprogramowania? Czy samego urządzenia? Albo licencji? Występowały również "kod nieznany" i to już wzbudzało moje podejrzenia. Tester spisywał się bardzo dobrze.
Czytając podobne tematy postanowiłem ściągnąć Autocoma 2013.1 z chomikuj + patch i witaminka.
Program jednak nie łączył się z w.w poduszkami a z silnikiem tak. Oczywiście testowałem na innych samochodach (astra, dóblo, i inne). I dalej nic.
Aktualizacja VCI przebiegła pomyślnie.
Obecnie wgrywam xp jeszcze raz na lapka i wrzucę jeszcze raz 2011.1.
Czy ktoś się spotkał z podobnymi objawami? Może mi pomóc?
Autocoma używam na codzień w "mini" warsztacie.
Czytając podobne tematy postanowiłem ściągnąć Autocoma 2013.1 z chomikuj + patch i witaminka.
Program jednak nie łączył się z w.w poduszkami a z silnikiem tak. Oczywiście testowałem na innych samochodach (astra, dóblo, i inne). I dalej nic.
Aktualizacja VCI przebiegła pomyślnie.
Obecnie wgrywam xp jeszcze raz na lapka i wrzucę jeszcze raz 2011.1.
Czy ktoś się spotkał z podobnymi objawami? Może mi pomóc?
Autocoma używam na codzień w "mini" warsztacie.

albo ściągnij wersje 2013.2 albo wróć do starej po reinstalce