• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom-a kupię

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
Autocom-a kupię

Witam wszystkich w nowym roku 2013 i życzę wszystkiego najlepszego i aby ten nowy rok przynajmniej nie był gorszy niż miniony. Jestem zainteresowany zakupem sprawdzonego i sprawnego autocom-a łącznie z przewodami do starszych pojazdów czekam na propozycje

Konio

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
41
Miasto
Pow.Sztumski
Inspekcje skasujesz manualnie w liczniku a poduszki to 50/50% jak się uda lub usuniesz przyczynę.
Pozdrawiam.

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
przecież na al....o jest tego pełno.
nie kupuj przez aukcję tylko od reki. nie pytaj dlaczego...
zawsze pozostaje prywatny import z dalekiego kraju:)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
no jak ktoś wie o co chodzi to wszystko jasne, a ja potrzebuje AUTOCOM-a do swojego warsztatu a jak w warsztacie wiadomo trafiaja sie auta nowsze i te starsze też

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Starszych pojazdów w większości nie obsługuje np. opel, wyskoczy ci tylko schemat jak odczytać kody błyskowe ale to znajdziesz na necie więc szkoda kasy na niepotrzebne kabelki:)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
tak na a..o jest pełno tak samo jak pełno niepewnych sprzedawców w ub. mcu chciałem kupić od specjalisty p. Marka za cene 2000 pln. a jak zaczołem go wypytywać o szczeguły to mnie zbył i telefonów już nie odbierał

a bmw już w latach 90-tych trzebabyło kasować inspekcje a błędy ABS-u

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
abs w reniach i vw od 92, bmw nie sprawdzałem:)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
nie chce niewiadomo czego ale z tego co wiem to AUTOCOM jest najodpowiedniejszym szprzetem co do ceny a jak narazie to nie wymyślił nikt urządzenia które by wszystko obsługiwało zadawalająco a że o cenie nie wspomnę

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
no to jak na warsztat to kupujesz to przy kliencie nie podłączaj ... na wschodzie to to samo co za 2tys kupisz już za 80$:) z nimi to się lepiej rozmawia niż z tymi matołami a a.....o, po angielsku piszesz:)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
w mercedesach ABS był już w latach 80-tych ale te to juz historia

może i za 80$ ale jak to działa to wątpie

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Powiem tak mam już go dokładnie rok i jestem z niego bardzo zadowolony; cena adekwatna do możliwości. :)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
wole taki niż pewnej firmy który kosztował mnie 11000pln i NIE łączył się z wieloma pojazdami więc sie go pozbyłem

dlatego szukam tutaj a nie na a..o bo być może komuś się znudził lub stać kogoś na lepszy sprzęt z abonamentem a ja dopiero zaczynam własną działalność i dlatego tak jak piszę szukam sprawnego i sprawdzonego sprzętu , a na a..o jak dobrze sie przyjrzeć to taki bubel niektórzy sprzedają że nawet na zdjęciach widać naklejki żle docięte

jestem zdania ze akurat moich klientów nie interesuje czym usuwam usterki ważne że wszystko działa i to się liczy

więc o AUTOCOM-ie nie mogę nic złego powiedzieć:)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
AUTOCOM robi to co robi a cena jest adekwatna do tego i to mi wystarczy:)

KOLEGO inodiag robisz się ze tak powiem ,,upierdliwy" reklamujesz TEXA-e to se reklamuj a ja jestem takiego zdania że obowiązuje ,,wolność Tomku w swoim domku" i nikt nie jest w stanie kogokolwiek zmusić aby pracować takim narzędziem a nie innnym

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
Kolego co sie tak burzysz...? A czy ja coś reklamuje? , zejdź na ziemie ... czy ja Ci coś narzucam ? Próbuje dyskretnie podpowiedzieć co i jak ale Ty nic nie rozumiesz... Czy ja mam coś do autocoma? Sam na tym pracowałem... Podpowiadam Ci jak go pewnie i tanio kupić a ty po mnie "jedziesz".... i tu straciłeś... chyba za dużo piwa... :)

123 maxim

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Lębork
kolego ,, inodiag" żle to odebrałeś a instytucjami to nie mnie i tylko napisałem jakie o tym mam zdanie:( a jeżeli ktoś chce pomóc to napisałem na samym początku że czekam na propozycje, a jeśli uraziłem to ,,przepraszam":(

Do góry Bottom