• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom-a kupię

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
witam macie może namiary na jakiegoś sprzedawce co sprzedaje sprawne autocomy? albo może ktoś z was chce sprzedać ;)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ja je tylko naprawiam a kup to Ci naprawię :) możliwe że już jutro bedzie to naprawde ciekawostka ... musze tylko fotki zrobić .

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Ja je tylko naprawiam a kup to Ci naprawię :) możliwe że już jutro bedzie to naprawde ciekawostka ... musze tylko fotki zrobić .
Też mam autocoma ale wersję 2011 cdp, czy zrobiłbyś aktualizację i żeby łączył z fordem?

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Marek s a masz mozliwosc zrobienia takiej plytki od postaw w kopi 1:1 orginalu :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
tak, ale po co ? i pewnie problem byłby z elementami

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Po co to w sumie sam nie wiem :) a powiedz mi bo widze ze siedzisz w temacie, masz jakis sposob na statego chinskiego cdp zeby poprawic lacznosc i bledy z tym zwiazane tzn. Na wersji 2011.1 wszystko laczy co w spisie a na wersji 2012.3 bywa roznie. Czy tez obstawiasz wine softu czy moze jednak cos tam na plytce trzeba poprawic. Ja mam chinskiego od tzw. " majster" chyba wiesz o kogo mi chodzi, naprawia autocomy i sprzedaje, jestem zadalowony z zakupu bo zero problemow oprocz tego softu i starszych aut na nich uruchamianych. Jak rozmawialem z majstrem (bartosiak) to mowil ze to soft nie wina glowicy, wypowiedzialbys sie cos na ten temat? Masz jakies rozwiazanie tego ? Ciekawe czy w orginale tez jest ten problem

Do góry Bottom