tutaj też troche pomierzyłem , między sgm a dde jest ok
tutaj też troche pomierzyłem , między sgm a dde jest ok
Po skasowaniu zostały dwa stałe błędy a mianowicie 4578- ogrzewacz paliwa, oraz A58A nie zgłębiałem się zbytnio czego dotyczy ale był to chyba sterownik od ahl którejś lampyMoze synchro DDE-cas sie rozjechalo? Sprawdz sterownik silnika, jakie bledy po skasowaniu ista. Jakby lezal CAS to bys nie krecil rozrusznikiem z tego co pamietam. Autoryzacja klucza musiala byc jak krecil.
Bardzo możliwe jest to co mówisz, tylko dlaczego zjadło Aku do cna. Jutro się okaże jak wygląda sytuacja.No to jak staly blad 4578 to pompa progowa pewnie juz siedzi, moze dlatego Ci nie odpalał ? Po prostu zacina sie albo slabe cisnienie? W ista masz podgląd cisnienia przed listwą.
Cos grzebales?Jutro się okaże jak wygląda sytuacja.
Mógłbyś dokładnie opisać gdzie to sprawdzić dogrzebalem się tylko do ciśnienia na listwie na jałowym biegu ok. 300 bar. Dopiero zaczynam po tej Iście biegać, dosyć ciekawy program. Samochód stał się zamulony dretwy wręcz. Pojawiły się niestety nowe błędy czy może być to efekt progówki ewentualnie tej w baku? 4530 4501 4507. Dziwna sytuacja ogólnieNo to jak staly blad 4578 to pompa progowa pewnie juz siedzi, moze dlatego Ci nie odpalał ? Po prostu zacina sie albo slabe cisnienie? W ista masz podgląd cisnienia przed listwą.