Umie czytać?Regulator ciśnienia paliwa, albo czujnik ciśnienia paliwa, jest uszkodzony. ECM na starcie "widz"i wysokie ciśnienie i nie wysteruje wtryskiwaczy..
Umie czytać?Regulator ciśnienia paliwa, albo czujnik ciśnienia paliwa, jest uszkodzony. ECM na starcie "widz"i wysokie ciśnienie i nie wysteruje wtryskiwaczy..
Umie czytać?
Co proponujesz wymianę zaworu na listwie i czujnika . Dlaczego wtryski nie otwierają się w momencie narastania ciśnienia. Piszesz że ciśnienie 520bar to ciśnienie dla obrotów biegu jałowego . Więc jakie jest dla odpalenia wymagane ?Umie czytać?
Pan Stanisław pisał że sterownik widzi zbyt duże ciśnienie na starcie dlatego nie daje się wtryskiwaczą otworzyć. Ja tak to rozumiemFiltr jest nowy założyłem go podczas wymiany pompki profilaktycznie ale zaglądałem już do niego i nic niepokojącego tam nie ma.
Automatyczne połączenie postów:
Co proponujesz wymianę zaworu na listwie i czujnika . Dlaczego wtryski nie otwierają się w momencie narastania ciśnienia. Piszesz że ciśnienie 520bar to ciśnienie dla obrotów biegu jałowego . Więc jakie jest dla odpalenia wymagane ?
200 to minMoże i trochę mało, ale zgadać powinien.