• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czym zajmujecie się po pracy

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Zainspirowany tematem: czym zajmujecie się w pracy postawowilem zalozyc temat gdzie bedziemy pisać czym się zajmujemy po pracy, ja to wiadomo, zajmuje się prowadzeniem tego forum oraz miedzy innymi chodzę jeszcze na siłownię. A Wy jakie macie zajęcia poza warsztatowe?

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Ja przy wolnym czasie dłubię w komputerach, w swoim czasie robiłem WWW i prowadziłem serwer do gier znajomemu, no i raz w tygodniu halóweczka.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
miedzy innymi chodzę jeszcze na siłownię
:D potwierdzam, Misiek faktycznie jest dużym wysportowanym miśkiem.
A co do mnie to często siedzę w internecie, bawie sie komputerami, wyprowadzam pieski, a w weekendy spotykam się z dziewczyną, która mieszka dość daleko ;)

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja w wolnej chwili zajmuje sie elektronika, majsterkowaniem przy wlasnych projektach jak zestawy glosnikowe i wzmacniacze HI END, silownia, a jak jest cieplo to jazda na rowerze gorskim w troszke ostrzejszym wydaniu:D. No i jak jest okazja to zwiedzam ''anglosaskie'' tereny:cool:

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
A ja w wolnym czasie czytam, czytam i czytam:) Czasem tworzę jakieś kampanie wyborcze i buduję strategie polityczne. Od niedawna siłownia, żeby kręgosłup nie wysiadł przy pracy na kompie:)

Najprzyjemniejszym jednak aspektem dnia jest wolny czas z żoną:)

Marcinłada

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Kłodawa
Ja po godzinach pracy zajmuję się radiokomunikacją naprawiam Cb radia i inne sprzęty . Pozdrawiam szerokości bajo :)

S

S-LINE

kiedys jak mialem wiecej wolnego czasu to jezdzilem na crossie...teraz bawie sie z coreczka tworze nowe maszyny do swojego warsztatu takie jak stol probierczy do alternatorow czy jak teraz tester do wtryskiwaczy CR, a zapomnialbym o najwazniejszym uwielbiam spawac i robic cos nowego np. bramy balustrady itd a moja zona zawsze cos wymysli :D

Loki

Bywalec
Punktów
1
Osobiście koledzy chodzę jeszcze do szkoły, po szkole pracuje w zaprzyjaźnionym warsztacie (głównie soft, diagnostyka, elektronika) pyzatym dłubie w laptopach i stacjonarkach oraz systemach z rodziny Windows oraz Linux. Wieczorami biegam z owczarkiem niemieckim a w weekendy praca albo wypad z znajomymi. Jeszcze rok i studia. Pozdrawiam oraz szczęścia życzę.

kkominiarz

Nowy
Punktów
0
Miasto
GNIEZNO
Witam.
Ja po zmaganiach całodziennych w pracy ( chodzeniu po dachach i nie tylko) w wolnych chwilach wędkuję oraz z braćmi jeździmy troszkę samochodami 4 x 4 w terenie

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Czym ludziska ciekawym się zajmujecie jakie pasje?hobby?jest na to czas?ja zacznę?Ja na takim czymś latałem niestety sprzedałem trochę żałuję ten sezon odpuszczę może na następny znowu coś zakupię. DSC00733.JPG DSC00737.JPG a podziwiam tych wariatów

troll

SuperMechanior
Punktów
34
a ja z kolei po pracy siedzę sobie i kombinuje przeróżne moduły,płyteczki i żeby było śmieszniej kombinuje przerózne modernizacje elektryki w pojazdach-takie zboczenie.A ostatnio złapałem fazę na oglądanie filmów o czołgach....

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
a ja z kolei po pracy siedzę sobie i kombinuje przeróżne moduły,płyteczki i żeby było śmieszniej kombinuje przerózne modernizacje elektryki w pojazdach-takie zboczenie.A ostatnio złapałem fazę na oglądanie filmów o czołgach....
mnie zaciekawiły jakiś czas temu czołgi z silnikiem turbowałowym :D

Do góry Bottom