• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

DOLICZANIE DO CZĘŚCI

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Proszę o paragon na części, czytam, potem wysyłam z reklamacją tam gdzie kupił a za robotę jeszcze raz liczę 150%. Jeżeli się burzy pokazuję drzwi. Tyle w temacie, trzeba się szanować a nie klient stawia warunki, czasy się zmieniły
A co jeśli klient wyśle/odda i reklamacja odrzucona z powodu błędnego montażu? Sprawa trafia do sądu?

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Powiem krotko jak czytam ten watek,metalowiec z discopolowcem się nigdy nie dogada.

W rzeczy samej Danielu...

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
Szumek napisal. Nie daj Panie jak chlew w samochodzie, najpierw wysyłam na myjnię i sprzątanie.:p:D. Ja odwrotnie . Chlew zostawiam. Ale z reguly auta po kilku majstrach to tylko kupy w nich brakuje

maciej86

Gaduła
Punktów
7
Ja doliczam procent do hurtu, ceny z programu np IC mają sie nijak do ich cen detalicznych, kiedyś dzwoniłem i porównywałem jako "tajemniczy klient" są sporo niższe niż sugerowane w programie.
W hurtowni czesto się zdarza znajomy znajomego, co zna jakis tajny kod do rabatu i dostanie go.
Ja montuje tylko niektorym kilentom ich części, jak jest dość normalny to mowie ze tyle i tyle za usluge a on mowi ze drogo a ja mowie ze jak by pan umnie zakupil częsci to mial bym z czego udzielic rabatu. :) Jak widzę klienta pierwszy raz z reklamowką części a nie mam czasu to spławiam.

mczay

Początkujący
Punktów
0
No a gdzie zamawiacie części motocyklowe?

Do góry Bottom