michal_michal
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 149
Polecam wcześniej wspomniany Maktrans. Rozwierca jeśli jest taka potrzeba i wstawia nadwymiarowe zawory
Jak gniazda wytarte to rozwiercasz sam czy zestaw trans go? Czy nowa płyta?Robie we własnym zakresie lubrication valve, main pressure i lockup realese. Takie najsłabsze punkty, ale nie robie wysyłkowo szkoda nerwów
powiedzcie mi czy można usunąć termostat w układzie obiegu oleju w Touaregu? Właśnie oglądam na YT film rosyjskojęzyczny w tym temacieBo tam Rusek powiedział że one się zacinają i ludzie je usuwają i że od tego szarpie skrzyniaCzemu chcesz go wywalić?
A można oszukać problem czy trzeba go rozwiązać naprawiając sterownik?Temperatura do 105 stopni jest dopuszczala. Sprawdź jaka jest u Ciebie. Wywalając termostat lub dokładając chłodnice obniżasz temp i oszukasz problem ze sterownikiem po nagrzaniu
nie umiem doradzić. czasami obniżenie temp o np 10 stopni może pomóc
mam taką dodatkową chłodnicę do a6c5 i mam zamiar ją zamontować do 2.8, pochodzi z wersji 2.5tdi tylko właśnie nie wiem czy warto, jechałem z vcds i normalnie było 74-80 ⁰c, w porywach 84 ...To w które dziury trzeba dmuchać?Pomyliłem wątki tu miałem pisać wcześniej a chcę ci tylko podrzucić schemat i otwory do sprzęgieł
Bo na pewno nie ma tutaj na tyle tęgiej głowy, żeby ogarnęła automat. A że strach puścić w trasę autobus bez możliwości cofnięcia, to stoi od miesiąca nieruszany i opisany jako niesprawny.A to jest jedynak czy stoi na placu jego bliźniak?Nie wbija
Coś tam jest jeszcze z tą skrzynią, ale za bardzo nawet nie stygną, o ile nie padnie coś na tyle, że nikt tym jechać nie chce.A to jest jedynak czy stoi na placu jego bliźniak?