inodiag
Zweryfikowany Mechanik
nie ma lepszych i gorszych ...szkoda że następne forum jest podzielone na tych zwykłych i tych lepszych
są tylko tacy co płaca zusy i tacy co ich nie płaca ... taka różnica

nie ma lepszych i gorszych ...szkoda że następne forum jest podzielone na tych zwykłych i tych lepszych

Warunki przyjecia podane w pierwszym poscie:
Dostęp do działu można uzyskać spełniając jeden z poniższych warunków:
- przesłanie dokumentów potwierdzających pracę w zawodzie związanym z mechaniką samochodową (może być to własna działalność gospodarcza bądź można poprosić szefa o taki dokumencik),
- pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
- rekomendację przez innego członka GWT i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.

, nie mieliśmy zamiaru nikogo skłócać, pierwszym powodem stworzenia tego działu była chęć umieszczania tam materiałów i tematów których nie powinni widzieć źli ludzie którzy mogli by nam zagrozić w taki czy inny sposób, a poza tym co niektórych ma to zdopingować do udzielania się na forum i pomagania innym
, także jeśli koledzy hamer i autoport nie są z FBI czy innego badziewia to popieram ich kandydaturę 
?
Z pewnością tam będziesz ... Wyślij wpis do administracjino własnie prowadze warsztat zyje z tego wiec chce sie tam dostac![]()

Troszeczkę trzeba się postaraćno własnie prowadze warsztat zyje z tego wiec chce sie tam dostac![]()

To piszesz mu aby klikną lubię jak pomogłeś.O
Pomagam udzielam sie, ale nie pisze bzdur byle tylko punkty sobie nabic, teraz taki okres ze jest maly przestuj wiec z nudow siedze na forum i sie udzielam szkoda tylko ze jak ktos ma problem to pisze ale jak czlowiek stara sie pomoc to zero wdziecznosci !![]()
Ja jestem tego przykładem, kolega pomagał mi na pw. Jednak trzymając się regulaminu, mam nadzieję, że niebawem Marku nabijesz trochę punktów i zarekomendujemy Twoją kandydaturęja juz swoje odpracowałem , jestem na rencie inwalidzkiej tyle ze nadal pracuje u kolegi na zlecenia , ale jak coś wiem to pomogę.

, tak było jest i będzie
Jak komuś smutno to mam taką swoją tajną grupę szaraków, jest tak tajna że nawet ja nieraz o niej nie wiem, a spotkania na na polchacie, kto pamięta ten wie.