• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
O
Warunki przyjecia podane w pierwszym poscie:

Dostęp do działu można uzyskać spełniając jeden z poniższych warunków:
  • przesłanie dokumentów potwierdzających pracę w zawodzie związanym z mechaniką samochodową (może być to własna działalność gospodarcza bądź można poprosić szefa o taki dokumencik),
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
  • rekomendację przez innego członka GWT i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.

Pomagam udzielam sie, ale nie pisze bzdur byle tylko punkty sobie nabic, teraz taki okres ze jest maly przestuj wiec z nudow siedze na forum i sie udzielam szkoda tylko ze jak ktos ma problem to pisze ale jak czlowiek stara sie pomoc to zero wdziecznosci ! :(

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Auto-Port oraz hamer, zarekomendowałem Wasze kandydatury do GWT i poddałem je głosowaniu, które potrwa 7 dni, w tym czasie obecni już użytkownicy GWT zadecydują czy przyjąć Was do GWT czy nie. Ja osobiście jestem na tak bo widzę Was aktywnych na forum.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Forum nie jest podzielone, szkoda że tak myśłicie :(, nie mieliśmy zamiaru nikogo skłócać, pierwszym powodem stworzenia tego działu była chęć umieszczania tam materiałów i tematów których nie powinni widzieć źli ludzie którzy mogli by nam zagrozić w taki czy inny sposób, a poza tym co niektórych ma to zdopingować do udzielania się na forum i pomagania innym :), także jeśli koledzy hamer i autoport nie są z FBI czy innego badziewia to popieram ich kandydaturę ;)

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
panowie to jakie dokumenty mam wam podesłąc skoro jak juz wspomniałem prowadze własna działalnosc a mechanikiem nie jestem z wykształcenia tylko z zamiłowania:)?

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
a podobno były twarde zasady ....
gwt zostało stworzone raczej do wpierania tych co prowadzą warsztaty i żyją z tego ...
nic nadzwyczajnego tam nie jest poruszane więc nie wiem o czym dyskusja ... każdy może przecież założyć temat na ogólnym i z pewnością nie pozostanie bez pomocy i na odwrót.
zbędna ciekawość co niektórych ... po co komuś dyskusja np o rabatach w IC lub jak dyskretnie skroić klienta jeśli nie prowadzi działalności ...?
nie potrzebne dyskusje .

art0

SuperMechanior
Punktów
10
musi być podzielone - na lamusy i topsikret ;) - troche warunki przyjęcia .... nie za bardzo ....pomyślane

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
ja juz swoje odpracowałem , jestem na rencie inwalidzkiej tyle ze nadal pracuje u kolegi na zlecenia , ale jak coś wiem to pomogę.

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
O

Pomagam udzielam sie, ale nie pisze bzdur byle tylko punkty sobie nabic, teraz taki okres ze jest maly przestuj wiec z nudow siedze na forum i sie udzielam szkoda tylko ze jak ktos ma problem to pisze ale jak czlowiek stara sie pomoc to zero wdziecznosci ! :(
To piszesz mu aby klikną lubię jak pomogłeś.

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Jak tam panowie moje glosowanie ? Punkty mi urosly takze chyba wejde co ? :)

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
ja juz swoje odpracowałem , jestem na rencie inwalidzkiej tyle ze nadal pracuje u kolegi na zlecenia , ale jak coś wiem to pomogę.
Ja jestem tego przykładem, kolega pomagał mi na pw. Jednak trzymając się regulaminu, mam nadzieję, że niebawem Marku nabijesz trochę punktów i zarekomendujemy Twoją kandydaturę :)
Nie ma też co sobie za dużo wyobrażać o GWT. Najważniejsze, żeby trafiały tam sprawdzone i zaufane osoby, które będą wspierały siebie i innych.

jakobi

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Reading
bardzo mi się podoba ta cała wymiana poglądów...polak to taki dziwny zwierz jak są ustalone jakieś zasady to wszyscy (je tworzący) muszą się z tego zawile tłumaczyć..... a może tak by z tym skończyć??? admin ustanawia pewne zasady na forum, które prowadzi ........jeśli się to komuś nie podoba ....prosty wybór..... szukający pomocy w założeniu zbyt wielkiego pojęcia o mechanice nie muszą mieć i niekoniecznie muszą zagłębiać się w tematykę która ich "nieco" przerasta....admin próbuje jakoś zweryfikować w ten czy inny sposób z "kim" ma do czynienia ...więc szanowni forumowicze wykażcie się swoją wiedzą i profesjonalizmem .....i bez problemu znajdziecie się w grupie "wybrańców" GWT

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Polacy nie lubią stosować się do zasad :p, tak było jest i będzie

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Jak mnie nie ma to zaraz coś ciekawego się dzieje:) Jak komuś smutno to mam taką swoją tajną grupę szaraków, jest tak tajna że nawet ja nieraz o niej nie wiem, a spotkania na na polchacie, kto pamięta ten wie.

Do góry Bottom