arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
WszędzieA gdzie to sobie można załatwić?
WszędzieA gdzie to sobie można załatwić?
A po co ci to(Proszę weżcie mnie do grupy, jestem młody zgrabny i pachnący, i chcę włazić wam po palcu), kurwa jakież to upokarzające, nie macie honoru czy jak?A skomleć też trzeba żeby przyjeli czy wystarczy ładnie poprosić?
Fejsbukowy fachura, i już masz tę robotę kolo!No co zrobisz jak nic nie zrobisz człowiek się po grupach fb tylko udzielał, ale nie ma to jak oldschoolowe forum.
Potrzebuję mądrej głowy od skrzyń Dsg bo na nią stawiam.
Auto losowo gaśnie zatrzymując się do zera, mocno opóźniając hamowanie i tylko na D.
Na N, S, R nie, w manualu + - również.
Jak był śnieg i abs się załączał na D nie gasł, w górze na podnośniku przy wypiętym czujniku abs by móc go rozpędzić, przykładowo ze 140km/h dajesz po heblach więc momętalnie koła są zatrzymane, niee gaśnie, mówimy cały czas o drive. Mam dylemat od czego tu zacząć. Błędów brak. Nic nie szarpie biegi wchodzą lalka
Może ktoś miał taki przypadek z super mechaniorów i będzie miał ochotę się podzielić sugestiami.
no kolego najpierw chyba trzeba by bylo udzielic kilka przydatnych rad itd. co cie potem Misiek zweryfikuje... Pozdrawiam.Witam. Proszę o dopuszczenie mnie do grupy GWT. Działam z samochodami osobowymi od 10 lat, zmieniam deski rozdzielcze, tapicerki itp. Rozrządy,sprzęgła,wymiany silników/skrzyń biegów itp cały czas nabierając doświadczenia i chęcią wymiany informacji z innymi członkami grupy. Pozdrawiam
A gdzie byłeś Dobromirze kolego ze szkoły?No to Witam ponownie, bo o tak długiej przerwie to nikt mnie pewnie nie pamięta