• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1800
Miasto
Koszęcin
U lekarza.
Np myślisz, że jest środa faktycznie jest sobota a żona mówi Ci idź przeproś kogoś tam

PawelPerfect33

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Przeciszów
Witam, może na forum nowy nie jestem, ale dopiero zaczynam się udzielać, prowadzę warsztat mój NIP: 549-243-87-90.Proszę o przyjęcie do ZM. Pozdrowienia

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2016
Miasto
Kaczory

:D pobudka po 5-u latach :) zapraszamy :D

PawelPerfect33

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Przeciszów
No co zrobisz jak nic nie zrobisz ;) człowiek się po grupach fb tylko udzielał, ale nie ma to jak oldschoolowe forum.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1800
Miasto
Koszęcin
Eee tam ja mam 2 level na forum i jakoś zyje.
Zapomniałem po ostatnich naprawach mam minus 300 do respektu. Coś mi nie idzie. Pewnie Admin ma jakąś lalkę woodoo i czaruje Bartka Mechanika

winetoo

SuperMechanior
Punktów
972
Miasto
Radom
(Proszę weżcie mnie do grupy, jestem młody zgrabny i pachnący, i chcę włazić wam po palcu), kurwa jakież to upokarzające, nie macie honoru czy jak?A skomleć też trzeba żeby przyjeli czy wystarczy ładnie poprosić?

Ostatnia edycja:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1800
Miasto
Koszęcin
Nie ma takiej opcji. Poczekaj chwilę zapytam żony.
Żona mówi, że mam jej D nie zawracać ogląda Asia express

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
(Proszę weżcie mnie do grupy, jestem młody zgrabny i pachnący, i chcę włazić wam po palcu), kurwa jakież to upokarzające, nie macie honoru czy jak?A skomleć też trzeba żeby przyjeli czy wystarczy ładnie poprosić?
A po co ci to

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Potrzebuję mądrej głowy od skrzyń Dsg bo na nią stawiam.
Auto losowo gaśnie zatrzymując się do zera, mocno opóźniając hamowanie i tylko na D.
Na N, S, R nie, w manualu + - również.
Jak był śnieg i abs się załączał na D nie gasł, w górze na podnośniku przy wypiętym czujniku abs by móc go rozpędzić, przykładowo ze 140km/h dajesz po heblach więc momętalnie koła są zatrzymane, niee gaśnie, mówimy cały czas o drive. Mam dylemat od czego tu zacząć. Błędów brak. Nic nie szarpie biegi wchodzą lalka
Może ktoś miał taki przypadek z super mechaniorów i będzie miał ochotę się podzielić sugestiami.

Ile fachowców tyle zdań.

Nie znam się na skrzyniach bo na wszystkim nie można się znać, szczególnie na dsg.

Nasłuchałem się nieraz od ludzi o pochopnych i nie trafionych diagnozach.

Pomógł backup z Usa na Eu skrzyni biegów.
Auto nie gaśnie.

Mati Mati

Początkujący
Punktów
0
Witam. Proszę o dopuszczenie mnie do grupy GWT. Działam z samochodami osobowymi od 10 lat, zmieniam deski rozdzielcze, tapicerki itp. Rozrządy,sprzęgła,wymiany silników/skrzyń biegów itp cały czas nabierając doświadczenia i chęcią wymiany informacji z innymi członkami grupy. Pozdrawiam

Załączniki

• CA9DE0E7-AF8D-4A31-AD76-26D3B3D6188C.jpeg
    CA9DE0E7-AF8D-4A31-AD76-26D3B3D6188C.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 16

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
205
Miasto
Gdansk
No kolego chyba trzeba by bylo udzielic
Witam. Proszę o dopuszczenie mnie do grupy GWT. Działam z samochodami osobowymi od 10 lat, zmieniam deski rozdzielcze, tapicerki itp. Rozrządy,sprzęgła,wymiany silników/skrzyń biegów itp cały czas nabierając doświadczenia i chęcią wymiany informacji z innymi członkami grupy. Pozdrawiam
no kolego najpierw chyba trzeba by bylo udzielic kilka przydatnych rad itd. co cie potem Misiek zweryfikuje... Pozdrawiam.

Do góry Bottom