• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1800
Miasto
Koszęcin
Parę lat temu miałem tu takiego bardzo mu się spodobało kręcenie śrubek. Założył warsztat. Wymia rozrządu to naklejenie karteczki itp itd tyle ludzi co wnH zrobił to świat nie widzial

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
208
Miasto
Xxx
2,5 roku pracowałem na etacie w serwisie zanim poszedłem na swoje :) i zaczynałem bez reklamy. Sąsiedzi szybko roznieśli plotki o mnie i jakoś idzie:)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1057
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja muszę stwierdzić że 3 lata w zawodzie ( praktyka ) jako uczeń... później długa przerwa w zawodzie (zagranica ) a później bach z grubej rury własny warsztat ....oj to było się rZucenie z liną stalową na szyi i to jeszcze z betonowymi butami na środek łoziera ..był hardcore ale jest do wykonania...ale lżej naprawdę jest porobić u kogoś a później myśleć o sobie jak już się że tak powiem obrosnie się w pierze.:)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
248
Miasto
Xxx
Jeśli miała by to być jednoosobowa działalność to z takim doświadczeniem zaczynaj od ogumienia ew prostych napraw i serwisów olejowych itp choć moim zdaniem jeszcze trochę za cienki w uszach jesteś żeby ruszać tak z grubej rury... Popracuj złap doświadczenia i odłóż kilka zł

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1800
Miasto
Koszęcin
A można utworzyć kolejny level. Np ja bym chciał zamiast ZM dostać PZM. Czyli pierdol...ty zweryfikowany mechanik

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
431
A można utworzyć kolejny level. Np ja bym chciał zamiast ZM dostać PZM. Czyli pierdol...ty zweryfikowany mechanik
Bartek !!! Pierdol...ty zweryfikowany mechanik ..zawsze jest pewniejszy (swojski !!!) ...niż każdy ZWERBOWANY ....!!:D

Servicek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1
Miasto
Konstancin Jeziorna
Hej jestem nowy , prowadzę własną działalność gospodarczą , specjalizacja Mercedes , mogę dużo podpowiedzieć w temacie proszę o przyjęcie do grupy ZM :)
Automatyczne połączenie postów:

Witam
Prowadzę swoją działalność gospodarczą nieopodal Konstancin Jeziorna zajmująca się Mechaniką Pojazdową
Service K , proszę o przyjęcie do ZM :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Potrzebuję mądrej głowy od skrzyń Dsg bo na nią stawiam.
Auto losowo gaśnie zatrzymując się do zera, mocno opóźniając hamowanie i tylko na D.
Na N, S, R nie, w manualu + - również.
Jak był śnieg i abs się załączał na D nie gasł, w górze na podnośniku przy wypiętym czujniku abs by móc go rozpędzić, przykładowo ze 140km/h dajesz po heblach więc momętalnie koła są zatrzymane, niee gaśnie, mówimy cały czas o drive. Mam dylemat od czego tu zacząć. Błędów brak. Nic nie szarpie biegi wchodzą lalka
Może ktoś miał taki przypadek z super mechaniorów i będzie miał ochotę się podzielić sugestiami.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1115
Miasto
Szczecin
Widać za rzadko jesteś na forum, jest tutaj specjalista od aut. DSG. jest taka opcja szukaj.

michal_michal

SuperMechanior
Punktów
56
Prowadzę swój warsztat, staram się udzielać i pomagać, sam też pytam. Maila do Miśka wysłałem ale nie otrzymałem odpowiedzi czy tu pasuję czy nie bo nie :)

Do góry Bottom