• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
pamiętam na wylot bisy ,,,,, głowice krzywe bo chłodnica zapchana błotem,,,,
najbardziej syreny ,,to była jazda złozyc skrzynie biegów na igiełkowych łożyskach
oj zapachniało historją, ,,, jako uczeń docierałem jeszcze zawory od żuka dolniaka
kto wtedy pomyślał o GWT chyba od majstra młotkiem po plecach

A

autozibi

Panowie niebiescy, co z moim paskiem? Tez chce sie niebieszczyc:d

A to sobie chciej ....
Nie wszystko co się chce to można mieć :D:D:D:D

pamiętam na wylot bisy ,,,,, głowice krzywe bo chłodnica zapchana błotem,,,,
najbardziej syreny ,,to była jazda złozyc skrzynie biegów na igiełkowych łożyskach
oj zapachniało historją, ,,, jako uczeń docierałem jeszcze zawory od żuka dolniaka
kto wtedy pomyślał o GWT chyba od majstra młotkiem po plecach

Kurna tak napisałeś jak być miał z 80 lat na karku :p:p:p

beny282

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Ruda Śląska
Witam Wszystkich Mechaników.Powiedzcie mi co ja mam zrobić.Jestem mechanikiem przy autach robię 25 lat i ani dnia nie mam udokumentowane oprócz szkoły.Gdzie nie robiłem to miałem wpisane pracownik fizyczny.Obecnie robię sam dla siebie ale jeszcze pod kimś tak że nie mam nic do przesłania.Jedyne co mogę przesłać to skan dyplomu uczestnictwa w półfinale konkursu mechanik roku Fota w Rawie Mazowieckiej w hotelu OSSA może ktoś z Was też był i może się poznaliśmy.Pozdrawiam.

A

autozibi

Witam Wszystkich Mechaników.Powiedzcie mi co ja mam zrobić.Jestem mechanikiem przy autach robię 25 lat i ani dnia nie mam udokumentowane oprócz szkoły.Gdzie nie robiłem to miałem wpisane pracownik fizyczny.Obecnie robię sam dla siebie ale jeszcze pod kimś tak że nie mam nic do przesłania.Jedyne co mogę przesłać to skan dyplomu uczestnictwa w półfinale konkursu mechanik roku Fota w Rawie Mazowieckiej w hotelu OSSA może ktoś z Was też był i może się poznaliśmy.Pozdrawiam.

Już od 14 - roku życia przy autach robiłeś , raczej je wtedy psułeś ?? :p:p:p

beny282

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Ruda Śląska
Zibi w wieku 15 lat poszedłem do szkoły na mechanika i nie zamiatałem warsztatu tylko robiłem auta bo byłem jedynym uczniem na tym warsztacie.Byłem tylko ja i Szef.Co do mechaniki to już wcześniej robiłem sobie i kolegom motorowery i inne tego typu sprzęty i nie były to chińskie tematy tak jak teraz tylko porządne maszyny jak KOMAR OGAR WSK JUNAK.Wiem że w tamtych czasach naprawa aut to była inna bajka ale jeżeli mój były szef który prowadzi do dzisiaj warsztat przyjeżdza do mnie z trudniejszymi przypadkami to o czymś to świadczy tak.Pozdrawiam.

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
Witam.
Powiem Ci, co ja zrobiłem. Zacząłem pisać i nikogo nie prosiłem, żeby mnie przyjęto do GWT, ponieważ nawet o tym nie pomyślałem. Pewnego dnia myślałem, że zaistniała jakaś pomyłka, bo pod moim zdjęciem zobaczyłem dodatkowy napis:) i powiem Ci, że po wyjaśnieniu, że to nie pomyłka, fajnie się poczułem, to była taka miła niespodzianka.:)
Pozdrawiam.

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
dobra myśl zgadza sie ...... znam pana Jacka przez Darka z Konina ... Panie Jacku pozdrawiam serdecznie

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Niewiem czy dobrze mysle ale kazdy ma dostep do internetu i do stronki znanej wszystkim,wpisujemy nip jak sie ma dzialanosc i tam wszystko pisze o delikfencie,czy podeslanie takich informacji jest lub moze byc akeptowalne?

hudy5

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Okolice Katowic
Ja zgłoszę swoją kandydaturę. Niestety jestem pracownikiem a nie właścicielem warsztatu. Dokumentu niestety nie prześlę ponieważ uważam że można się nim co najwyżej pochwalić przed starszą babcią - liczy się wiedza i doświadczenie.
Niby punkty nazbierałem ale myślę że nie to pozwoli mi tutaj zaglądać :)
Jako argument chęci dołączenia do grupy jest to że nie chcę aby przy jakimś "trudnym" temacie który poruszę jeden z moich klientów przeczytał w sieci na forum ogólnodostępnym.

Jędrek11

Początkujący
Punktów
0
Miasto
woj. oplskie

Ja byłem :)

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
682
Miasto
WLKP
Szanowne grono,po długich zastanowieniach pisze o popaarcie mnie do wstąpienia do GWT.Tez pracuje w firmie prywatnej w warsztacie blisko juz 20 lat na stanowisku elektronika samochodowego.Ew.moge przesłac skan umowy o zatrudnienie jak bedzie to konieczne.

Do góry Bottom