• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Pany bierzta MIKUr1 do siebie, bo to nie byle jaki spec - wróży z fusów, diagnozuje na odległość przez monitor, naprawia za pomocą ciupagi, motyki i meselka... i ma autocoma z chin... i autodate z chomika...:)

A

Anonymous123

Z czystej ciekawości - czy ten dział dla ZM jest faktycznie taki rzeczowy i merytoryczny czy poziom niektórych użytkowników jest taki sam jak w pozostałej części forum?
Różnica jest taka, ze nie nie ma działu "pytanie do mechanika", który w ogólnej części forum jest największym smietnikiem pytań i odpowiedzi bez żadnej korzyści dla przeglądających - A wynika to najczęściej z poziomu zadawanych pytań. W dziale dla ZM tematy sa zakładane w sposób rzeczowy i pytania są konkretne, na które można konkretnie i rzeczowo odpowiedzieć.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
617
Miasto
Okolice Krakowa
No patrzcie, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Cieszę się WOODOO, że masz świadomość swojej ułomności, braku kultury osobistej i egocentryzmu i domyśliłeś się, że głównie mam na myśli Ciebie :) Widzę, że robisz jakieś postępy, bo jednak coś do Ciebie dociera! Brawo!

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
No i największy plus to brak niektórych użytkowników...

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Z czystej ciekawości - czy ten dział dla ZM jest faktycznie taki rzeczowy i merytoryczny czy poziom niektórych użytkowników jest taki sam jak w pozostałej części forum?
Jest gorzej niż w pozostałej części forum, jeśli potrzebuję pomocy w jakimś trudnym temacie to piszę na ogólnym, zamknięta cześć jest po to żeby się wymieniać jakimiś pomocami naukowymi albo informacjami które są tajne i w razie jeśli dana informacja wypłynie to lista podejrzanych do odstrzału będzie zawężona

ŁysyGdańsk

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Gdańsk
Masz wszystko napisane w pierwszym poście? Wykształcenie i zawód kierunkowy a czytać nie nauczyli?
Dziękuję, w ferworze potrzeby dostania się do grupy nie przeczytałem pierwszego posta. Dziękuję że w mniej lub bardziej bezczelny sposób zwróciłeś mi na to uwagę :) Reszty wypowiedzi komentować nie będę..
Pozdrawiam

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Nie mając na celu urazenia nikogo tak na prawde forum staje smietnikiem typu idź do mechanika napraw ciupaga etc... Zaczyna to irytować bo kilka razy przeczytane, jest to zabawne... Ale po wielu wielu i jeszcze raz wielu tematach gdzie ludzie są gnojeni poniżani itp to staje sie niesmaczne nawet bulwersujące ja wiem ze w internecie jest wielu trolli którzy o ile mają jakąkolwiek wiedze (choc z doświadczenia widzę ze te trolle nie mają chocby pojęcia odkręcić koła)starają się sami dowartościować swoimi postami co nie zmienia faktu że forum staje się pośmiewiskiem ludzi którzy zadając pytanie i nie mając wiele wspolnego z mechanika są poniżani.. Tak być nie powinno! Więc albo Misiek robi z tym porządek albo myślę że zostanie sam w końcu na forum bo to już jest cienka granica burdelu a forum mechanicznego... Jest to forum dla mechaników więc skoro ktoś pyta się w "pytanie do mechanika" I opowie swój problem rzeczowo... Po co odpowiedzi typu "ciupaga jedz do mechanika" Ja rozumiem nie mam kasy... może ktoś podpowie...naprawie sam...ale po co mieszać z błotem innych ludzi? Po co się z nich wysmiewac? Sprawia wam to przyjemność? Satysfakcję? Rosniecie tym w swoich oczach? (Bo na pewno nie w innych) ludzie... Zamiast sobie pomoc (i nie chodzi tu o zdradzanie tajnikow elektryki elektroniki mechaniki ) tylko prostych rzeczy.. Podpowiedzi... Śmiałem się sam.. nie powiem... I bije się w pierś przez to ale przemyślałem kilka rzeczy i tak na prawdę żałuję i przepraszam szczerze tych co się z nich nabijalem.. Są tu ludzie pomocni i uzyskałem pomoc na PW przy moim problemie ale wiadomości poszło kilka a tylko jedna osoba się odezwała... Ci którzy ją dostali wiedzą że teraz mogą się trochę wstydzic za naśmiewanie z innych sami wnosząc na forum całe równe zero nawet z minusem

ŁysyGdańsk

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Gdańsk
Na każdym forum trafiają się tacy ludzie, trochę to smutne i takie dość Polskie-wiem więcej niż Ty więc będę cię poniżać lamusie.. Z tym że trzeba pomyśleć nad tym że ten ktoś może umie coś czego nie umie obrażający. Np szanować ludzi. Dziękuję za przyjęcie do grona naczelników-mam nadzieję że komuś na coś moja wiedza się przyda i z nikim nie będę musiał toczyć wojen-a potrafię być chamem jak mało kto. Pozdrawiam

A

Anonymous123

@sulej013 masz całkowitą rację. Niestety poziom dyskusji od paru lat spadł poniżej zera. Na innych forach większość użytkowników obecnych tutaj i udzielających się choćby w części ogólnodostępnej, dawno by się pożegnała. Na elektrodzie za odpowiedź nie na temat, bez wniesienia czegoś pożytecznego dostaje się ostrzeżenie i do pięciu razy sztuka. Może coś się kiedyś zmieni. Faktem jest jednak to, że poziom pytań często jest adekwatny do poziomu odpowiedzi.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Kolego na elektrodzie mialem czerwone konto i mnie wypieprzyli. A takich ciemniaków z ulicy to tam wg regulaminu banuja szybko jak zadaja durne pytania.
FM jakie jest takie jest ale przyjemnie czasem wejść i poczytać i popisac. Moderacja na elektrodzie to 70 letni beton komunistyczny. Kilku jest ludzi po pracy wykladowej w uczelniach. Oderwani od rzeczywistosci. Sami miedzy soba nie moga sie dogadać. Smiac mi sie chcialo jak dzwonilem do nich ze mam fuchy elektryczne na budynkach. Ogolnie za nazwanie neutralnego przewodu zerem idziesz na odstrzal. A sprobuj napisac ze do zyrandola posciles 3 x1.5 pen, N, L to ci chca jajca ukrecic od razu

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Wiec jak już zacząłem polecę dalej.. Zaczeliscie wchodzić w temat elektrody.. Akurat tamto forum jest zlepkiem tym bardziej wykształconych i niedowartosciowanych ludzi gnojacych innych za byle złe nazewnictwo i nie porownujmy tego forom do tamtej gównoburzy o byle "o zamiast ó" Teraz bardziej uderzam w administrację która nic nie robi tylko ciągnie kasę z reklam nie do końca zajmując się tym ich "dzieckiem" Które teraz wyrasta na... Wiadomo... Jedyne wypowiedzi admina są w tematach typu witam i o zdrowie pytam... Nie udziela się a chcąc się dostać do zweryfikowanych trzeba podać dane osobiste które w internecie moga wypłynąć bardzo prosto.. Sam też może nimi handlować... Temat ruszalem i zaginął bardzo szybko! Co z tego że 3 osoby poparły reszta miała w D... Tym bardziej misio który zamiast coś zrobić żebrał o punkty z produktow... Tfu!

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Nie mając na celu urazenia nikogo tak na prawde forum staje smietnikiem typu idź do mechanika napraw ciupaga etc... Zaczyna to irytować bo kilka razy przeczytane, jest to zabawne... Ale po wielu wielu i jeszcze raz wielu tematach gdzie ludzie są gnojeni poniżani itp to staje sie niesmaczne nawet bulwersujące ja wiem ze w internecie jest wielu trolli którzy o ile mają jakąkolwiek wiedze (choc z doświadczenia widzę ze te trolle nie mają chocby pojęcia odkręcić koła)starają się sami dowartościować swoimi postami co nie zmienia faktu że forum staje się pośmiewiskiem ludzi którzy zadając pytanie i nie mając wiele wspolnego z mechanika są poniżani.. Tak być nie powinno! Więc albo Misiek robi z tym porządek albo myślę że zostanie sam w końcu na forum bo to już jest cienka granica burdelu a forum mechanicznego... Jest to forum dla mechaników więc skoro ktoś pyta się w "pytanie do mechanika" I opowie swój problem rzeczowo... Po co odpowiedzi typu "ciupaga jedz do mechanika" Ja rozumiem nie mam kasy... może ktoś podpowie...naprawie sam...ale po co mieszać z błotem innych ludzi? Po co się z nich wysmiewac? Sprawia wam to przyjemność? Satysfakcję? Rosniecie tym w swoich oczach? (Bo na pewno nie w innych) ludzie... Zamiast sobie pomoc (i nie chodzi tu o zdradzanie tajnikow elektryki elektroniki mechaniki ) tylko prostych rzeczy.. Podpowiedzi... Śmiałem się sam.. nie powiem... I bije się w pierś przez to ale przemyślałem kilka rzeczy i tak na prawdę żałuję i przepraszam szczerze tych co się z nich nabijalem.. Są tu ludzie pomocni i uzyskałem pomoc na PW przy moim problemie ale wiadomości poszło kilka a tylko jedna osoba się odezwała... Ci którzy ją dostali wiedzą że teraz mogą się trochę wstydzic za naśmiewanie z innych sami wnosząc na forum całe równe zero nawet z minusem
Z tym mieszaniem ludzi z błotem to różnie bywa, często zasługują sobie na takie a nie inne traktowanie, chcą aby ich prowadzić za rączkę nie mając podstawowej wiedzy i umiejętności a o narzędziach zapomnij, pomijam już że na forum nic od siebie nie wnoszą, tylko daj i daj, Fakt faktem że poziom odzywek niektórych naszych stałych forumowiczów jest na poziomie rynsztokowym :) no ale co zrobić? Widocznie mają taki ubogi słownik...

Makimuss

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
7
Miasto
Zachpom
Przerabiam takie tematy na codzień na warsztacie tymi powiesz ja se zrobie jak w tytule forum mechaników . Czasami ludzie nie potrafią i się biorą za robotę a niemaja podstawowej wiedzy i szukają pomocy a raczej poprowadzi za rączkę naprawę . Wydaje mi sie ze trzeba wspomóc sie książka sam naprawiam . Niestety technika i zawiłość naprawci skomplikowaność i złożoność napraw wyklucza naprawę . Niejednokrotnie potrafi być kilka usterek na raz . Co do kultury i zachowań czasami się nie da inaczej . Administracja powinna podejmować działania . 3 bamy i na miesiąc pa pa

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ojjojoj... ale się dzieci popłakały... Załamany mężczyzna płacze.gif bo ten wredny woodoo ośmiela się mówić jak jest...:)
Trzeba naskarżyć na niego do admina...:)

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Pop Tv Hello GIF by One Day At A Time

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Rano jak przeglądam się w lustrze to zastanawiam się jak można być tak zajebistym.

Do góry Bottom