Ursusraketa
Zweryfikowany Mechanik
- Porady
- 1
- Punktów
- 138
A ja nie mam gołych bab na ścianie to nie wiem czy mogę prosić o dołączenie do "elity zweryfikowanych mechaników"Witam to może i mnie zapiszecie do klubu ? Mam plakaty z gołymi babami na ścianie w warsztacie jak kodeks nakazuje.

Ten dział został stworzony żeby dzielić się plikami, danymi osobowymi i innymi takimi których nie należy podawać publicznie ale potem zrobił się taki przeciąg w tym dziale że zrobiło się niebezpiecznieA po co i komu to potrzebne ? Jaka Elita ? Jeśli ktoś chce gotowych rozwiązań typu wymień to czy tamto... Bo zazwyczaj to u mnie działało... Chętnie dam ci gotowe rozwiązania, ale czy to jest sposób na naukę ? Czy tylko sposób by zostać wymieniaczem, aby zbijać kasę z biednych klientów ? A gdy naprawdę pojawia się problem to najlepiej się schować i udawać, że z "gówna" chcesz zrobić nie wiadomo co ? Właśnie najgorzej jest przyznać się, przed samym sobą... Co chcesz naprawiać ? Skoro nie rozumiesz jakich kolwiek podstaw działania... W dzisiejszych czasach niema już prostych systemów opartych tylko na mechanice... Jeżeli chcesz cokolwiek zrobić zdiagnozować, to musisz posiadać wiedzę na temat różnych dziedzin... DZIŚ NIE MA MECHANIKI a jest to MECHATRONIKA