• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
665
Miasto
WLKP
Najlepsza kuciapa to zywa a nie na plakacie.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
W pierwszym poście macie napisane co trzeba zrobić i jakie warunki trzeba spelnić.

Ursusraketa

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
138
"Dostęp do działu można uzyskać spełniając jeden z poniższych warunków:"
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
Użytkownicy, którzy uważają, że spełniają warunek udzielania się na forum i chcieliby dołączyć do grupy ZM powinni zgłosić się w tym temacie zamieszczając krótką informację o sobie oraz krótko argumentując chęć dołączenia do tej grupy

A więc składam wniosek o przyjęcie do grupy na podstawie dotychczasowego udzielania się na forum ,
Przedstawiać się chyba nie muszę ,Heniek robił to niejednokrotnie już za mnie .Jak już wspominałem mam odpowiednie plakaty ,staram się udzielać rad oraz służyć jakimś żartem
Dziękuję i pozdrawiam.

loader1993

Bywalec
Punktów
10
Miasto
Zachodniopomorskie
A po co i komu to potrzebne ? Jaka Elita ? Jeśli ktoś chce gotowych rozwiązań typu wymień to czy tamto... Bo zazwyczaj to u mnie działało... Chętnie dam ci gotowe rozwiązania, ale czy to jest sposób na naukę ? Czy tylko sposób by zostać wymieniaczem, aby zbijać kasę z biednych klientów ? A gdy naprawdę pojawia się problem to najlepiej się schować i udawać, że z "gówna" chcesz zrobić nie wiadomo co ? Właśnie najgorzej jest przyznać się, przed samym sobą... Co chcesz naprawiać ? Skoro nie rozumiesz jakich kolwiek podstaw działania... W dzisiejszych czasach niema już prostych systemów opartych tylko na mechanice... Jeżeli chcesz cokolwiek zrobić zdiagnozować, to musisz posiadać wiedzę na temat różnych dziedzin... DZIŚ NIE MA MECHANIKI a jest to MECHATRONIKA

Załączniki

• 13947502532208.png
    13947502532208.png
    179,7 KB · Wyświetleń: 13
  • Mechatronics.png
    Mechatronics.png
    65,1 KB · Wyświetleń: 13

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
A po co i komu to potrzebne ? Jaka Elita ? Jeśli ktoś chce gotowych rozwiązań typu wymień to czy tamto... Bo zazwyczaj to u mnie działało... Chętnie dam ci gotowe rozwiązania, ale czy to jest sposób na naukę ? Czy tylko sposób by zostać wymieniaczem, aby zbijać kasę z biednych klientów ? A gdy naprawdę pojawia się problem to najlepiej się schować i udawać, że z "gówna" chcesz zrobić nie wiadomo co ? Właśnie najgorzej jest przyznać się, przed samym sobą... Co chcesz naprawiać ? Skoro nie rozumiesz jakich kolwiek podstaw działania... W dzisiejszych czasach niema już prostych systemów opartych tylko na mechanice... Jeżeli chcesz cokolwiek zrobić zdiagnozować, to musisz posiadać wiedzę na temat różnych dziedzin... DZIŚ NIE MA MECHANIKI a jest to MECHATRONIKA
Ten dział został stworzony żeby dzielić się plikami, danymi osobowymi i innymi takimi których nie należy podawać publicznie ale potem zrobił się taki przeciąg w tym dziale że zrobiło się niebezpiecznie :D

toldek1

Gaduła
Punktów
32
Miasto
Glinik
liqui-moly.pl
Pewnie też aspirował bym do tego Szacownego Grona ale czy przesyłanie dokumentów uwiarygadniających pracę w zawodzie nie jest archaiczne? Nie wystarczy podać NIP, REGON stronę WWW, wszystko Administrator może sprawdzić w parę sekund wchodząc na

Ceidg.gov.pl

pozostałe warunki owszem słuszne. Ot taka sugestia z mojej strony.

Do góry Bottom