• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Jak do was się wkręcić?hmm?widzę że konsumetów jest sporo kumpel prowadzi własną mini wytwórnię na potrzeby własne także mogę zaprponować w ramach wdzięczności za przygarnięcie pod skrzydła GWT,papirków na razie nie mogę wysłać bo skaner się zdupcył a nie będę kupował nowego bo ten na gwarncji,parę punkcików mam i na ugiętych nogach półgłosem jak poprwny petent półgłosem zgłaszam swoją kandytaturę.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Nie potrzebujesz skanera wydaje mi się że chyba jeszcze są punkty ksero albo zrób fotkę i wyślij

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Można by było tak skromnie i nieśmiało poprosić o rozważenie włączenia mnie w Wasze szeregi?;) Pomagam jak moge,udzielać sie staram,punkcików Lubie juz sie 50 sztuk nazbierało...
Zgłaszam swoją kandydature ;) póki co jedynie na podstawie udzielania sie i pkt lubie,bo chwilowo nie jestem zatrudniony jako mechanik,ale to myśle w nieodległej przyszłości sie zmieni ;)

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
Czy tam placa w tej Grupie Wsparcia Technicznego?
bo widze spore zainteresowanie

witold1970

Gaduła
Punktów
2
Miasto
przemysl
Twoja sprawa, każdy robi jak uważa :), jak nie chcesz to na pewno nie dostaniesz, bo tu żaden nowy się nie kwapi żeby kliknąć "lubię" a my sie o to czasami pieklimy bo to nie jest żaden wysiłek kliknąć klawisz. Ja już w ogóle się przestałem odzywać do nowicjuszy o te punkty bo ile można, sami sobie na wzajem klikamy, my starsi stażem forumowicze.
jak bardzo tak zależy na punktach to masz ode mnie jak tylko cie zobaczę

A

autozibi

Mam tylko taką nadzieję , iż koledzy GWT nie mają nas z góry , tzn: tych co do tej grupy nie należą .
Niestety ja nie mam parcia bycia w GWT i nie uważam się za kogoś gorszego .
Wiedzę jakąś tam posiadam , pewnie gorszą od kolegów od GWT , no cóż nie wszyscy mogą być zawsze z przodu .
Pozdrawiam wszystkich i z GWT i bez :):):)

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
Tak jak to w zyciu bywa sa rowni i rowniejsi
takze i na tym forum taka sytuacja ma miejsce

makrez12

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
TARNÓW
Witam, mam warsztat (zarejestrowany) z chęcią wszedłbym w szeregi słynnego GWT , pomagał innym i korzystał z Waszej pomocy. Tak więc zgłaszam sie na chętnego.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
prześlij skany papierów szefowi ;) a on cię doceni gwt :) a kto ma być w gwt ten będzie prędzej czy później trzeba być cierpliwym :)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
ja jestem za przyjęciem cię autozibi do Gwt więc proponnuję ankietę w twoim imieniu kto jest za a kto nie :)

Do góry Bottom