• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Kolega rch11 uzupełnił profil więc zglaszam jego kandydaturę.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Pyrlandia z tego co wiem to cały region poznański a nie tylko Poznań:)

A znasz takie silniejsze przysłowie: szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie?:)...

A kolega nie słyszał takiego powiedzonka , że co wolno wojewodzie to nie wolno tobie .... :p:p

edek85

SuperMechanior
Punktów
30
Na forum powstał nowy dział nazwany "Grupa Wsparcia Technicznego".
Został on utworzony na prośbę najbardziej aktywnych użytkowników forum celem dyskusji o tematach, których wolą nie poruszać na forum ogólnodostępnym, tylko wymieniać się tajnikami swojej pracy, nabytymi w czasie wieloletniej praktyki w zaufanym gronie mechaników oraz najbardziej aktywnych osób na forum.

Dostęp do działu można uzyskać spełniając jeden z poniższych warunków:
  • przesłanie dokumentów potwierdzających pracę w zawodzie związanym z mechaniką samochodową (może być to własna działalność gospodarcza bądź można poprosić szefa o taki dokumencik),
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
  • rekomendację przez innego członka GWT i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.
Użytkownikom którym zostanie przyznany dostęp do działu GWT automatycznie zostanie odblokowany dostęp do tego forum oraz zostanie im nadana ranga "GWT" w podpisie pod nazwą użytkownika.

Użytkownicy którzy nie posiadają dostępu do działu GWT, a posiadają niezbędne dokumenty potwierdzające ich pracę w zawodzie proszeni są o przesłanie skanu na adres emaliowy administrator(małpa)forum-mechanika.pl
Użytkownicy, którzy uważają, że spełniają warunek udzielania się na forum i chcieliby dołączyć do grupy GWT powinni zgłosić się w tym temacie zamieszczając krótką informację o sobie oraz krótko argumentując chęć dołączenia do tej grupy. Po zamieszczeniu takiego zgłoszenia zostanie założony wątek w forum GWT, w którym członkowie wezmą udział w głosowaniu decydującym o przyjęciu kandydata.
witam a jak nie jestem mechanikiem to mog si do was dostać

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
edek to dział dla mechaników:) Oni tam nie tworzą strategii jak podbić świat:) Rozmawiają o sprawach mechanicznych , więc Ty jako "niemechanik" czym chciałbyś się tam zajmować?:)

edek85

SuperMechanior
Punktów
30
edek to dział dla mechaników:) Oni tam nie tworzą strategii jak podbić świat:) Rozmawiają o sprawach mechanicznych , więc Ty jako "niemechanik" czym chciałbyś się tam zajmować?:)
mechanikiem nie jestem ale bardzo to lubi

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
edek ja wiem, ale GWT ma za zadanie zintegrować grupę mechaników na tym forum i wymianę "myśli", które ułatwiają zdobycie przewagi konkurencyjnej na rynku:)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
O tym decyduje gremium GWT może jak im tam postawisz skrzynkę wódki to kto wie:p

edek poza tym poza GWT też nie jest źle a nie wiem czy niejednokrotnie nie lepiej:p

edek85

SuperMechanior
Punktów
30
O tym decyduje gremium GWT może jak im tam postawisz skrzynkę wódki to kto wie:p

edek poza tym poza GWT też nie jest źle a nie wiem czy niejednokrotnie nie lepiej:p
ja mechanikiem nie jestem bo mam problemy z oczami ale chciałbym być

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Edek tutaj na 100% spotkasz się z życzliwym przyjęciem bez względu na to, czy jesteś mechanikiem czy nie. Nie trzeba być w GWT, żeby wkroczyć do "Rodziny Forum-Mechanika". "Tato" Misiek wszystkie dzieci kocha - i te starsze i te młodsze, a "Mama" Marlena potrafi pogrozić palcem nawet największym twardzielom:)

Jednym słowem nie musisz być w GWT aby czuć się jak u siebie w domu:)

edek85

SuperMechanior
Punktów
30
Edek tutaj na 100% spotkasz się z życzliwym przyjęciem bez względu na to, czy jesteś mechanikiem czy nie. Nie trzeba być w GWT, żeby wkroczyć do "Rodziny Forum-Mechanika". "Tato" Misiek wszystkie dzieci kocha - i te starsze i te młodsze, a "Mama" Marlena potrafi pogrozić palcem nawet największym twardzielom:)

Jednym słowem nie musisz być w GWT aby czuć się jak u siebie w domu:)
mechanika samochodowa fajna sprawa ale czasami s zagadki

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
jak coś potrzebujesz zawsze możesz napisać na forum ogólnym:)

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Młody rzecznik prasowy GWT normalnie dam Twoją nominację do GWT chyba bo kryteria spełniasz:D.
Edek na 1 stronie są kryteria:
  • przesłanie dokumentów potwierdzających pracę w zawodzie związanym z mechaniką samochodową (może być to własna działalność gospodarcza bądź można poprosić szefa o taki dokumencik),
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
  • rekomendację przez innego członka GWT i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.
Więc chyba wszystko jasne.
Poza tym w GWT tak naprawdę nie ma nic ciekawego. Jest to po prostu grono aktywnych użytkowników, którzy się udzielają bez względu czy jest ktoś w GWT czy też nie.

edek85

SuperMechanior
Punktów
30
Młody rzecznik prasowy GWT normalnie dam Twoją nominację do GWT chyba bo kryteria spełniasz:D.

Poza tym w GWT tak naprawdę nie ma nic ciekawego. Jest to po prostu grono aktywnych użytkowników, którzy się udzielają bez względu czy jest ktoś w GWT czy też nie.

wiem wiem że nie mam szans si dosta

Do góry Bottom