• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140km 4x4

Olisadebe

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszów
Witam zakupiłem Hyundai Tucson 2.0 crdi 140km 4x4 problem jest taki,że podczas jazdy gdy samochód się nagrzeje (nie zawsze) brak mocy obroty max 3000 ale nieraz kontynuując jazdę wraca do normy, podczas jazdy lub gdy braknie mocy (zatrzymam się zgaszę samochód i ponownie uruchomię) auto wchodzi wtedy normalnie na obroty. Nieraz jest tak że przejadę długi dystans i nic się nie dzieję a nieraz zdarza się tak że zaraz po przejechaniu paru metrów samochód traci moc i obroty max 3000 dodam ze nie ma żadnego błędu

Punktów
0
Witam zakupiłem Hyundai Tucson 2.0 crdi 140km 4x4 problem jest taki,że podczas jazdy gdy samochód się nagrzeje (nie zawsze) brak mocy obroty max 3000 ale nieraz kontynuując jazdę wraca do normy, podczas jazdy lub gdy braknie mocy (zatrzymam się zgaszę samochód i ponownie uruchomię) auto wchodzi wtedy normalnie na obroty. Nieraz jest tak że przejadę długi dystans i nic się nie dzieję a nieraz zdarza się tak że zaraz po przejechaniu paru metrów samochód traci moc i obroty max 3000 dodam ze nie ma żadnego błędu

Czy udało się rozwiązać problem?

Olisadebe

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszów
Witam jak go kupiłem wchodził mi w tryp awaryjny okazało się że po podłączeniu do komputera nie wykrywał żadnego błędu i ktoś wyczyścił Tablice błędów wgrałem nowy Map do komputera i wyskoczyły błędy związane z dpf bo ktoś go przewiercił zakupiłem zamiennik dpf i od tego czasu samochód działa. Irek

Do góry Bottom