Pytanie jak w tytule. Szukam startera do rozruchu aut osobowych. Warsztat jednoosobowy. Nie chcę przerostu formy nad treścią. Raz na jakiś czas się zdarza podjechać i odpalić jakieś auto. Ewentualnie jakie parametry mieć powinien. Pozdrawiam.
| GBX75 | URZĄDZENIE ROZRUCHOWE X 12V ROZRUCH: 2500A |
Mam taki od dwóch lat używany rzadko
tam jest kompas 
Teoretycznie jak masz to przy sobie w dżungli to przetrwasz, jest wszystko czego potrzebaWyświetl załącznik 55052
patrzem i nie wierzem własnym oczomtam jest kompas
sprawdziłem opis "Urządzenie posiada dodatkowo młotek do rozbijania szyb i kompas, które mogą się przydać w awaryjnych sytuacjach"
kolejne zdjęcie:
Wyświetl załącznik 55053
rozumiem, że ludzie zabierają takie boostery na wycieczki i noszą w plecaku.
jestem w stanie ogarnąć usb do ładowania czegokolwiek, bezprzewodowe ładowanie telefonu, latarkę, nawet ten metalowy dzyndzel do rozbijania szyb (dumnie nazwany młotkiem). ale kurde kompas?![]()
tylko jeszcze do tego jakaś ładowarka słoneczna i nic cię nie zaskoczy@arni_poznań to ile na tych akumulatorach zarobiłeś?Mam taki od dwóch lat używany rzadko
Czy jednak henio miał rację...więcej jeb. z tym niż pożytku? 

Starego rumpla nie naprawisz, kupiłem ostatnio dwa nowe akulce do moich pojazdów i z głowy@arni_poznań to ile na tych akumulatorach zarobiłeś?Czy jednak henio miał rację...więcej jeb. z tym niż pożytku?
No, chyba jakiegoś boosterka sobie z tylu akumulatorów zmajstrowałeś na zimę?![]()
a taki boosterek to fajna sprawa, wyciąga z tarapatów w najgorszych chwilach, nie trzeba dźwigać ciężkich akumulatorówA jednakStarego rumpla nie naprawisz
czyli heniek miał rację 
W internecie pisali że się naprawiA jednakczyli heniek miał rację
![]()
Również zakupiłem ten model. No jest kozak.Ja mam GBX75 od Noco. Robi robotę, odpala wszystko co na 12V łącznie z koparkami
Pełne rozgrzeszenie zatem. A na otarcie elektrolitowych łez, niebieski kciuk gratis ;W internecie pisali że się naprawi