• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klimatyzacja nie działa Golf 3 pomocy!

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Maly a pojemny w gaz . Mam tego samego pierdka. Tylko 1Z. z wirusem. Klima pelna elektryka ,hamulce od starszych braci. Mam go od 2004 roku. Po swapie z 1.4 aex na diesel

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
K.....wa jeszcze trochę poczytam to zacznę naprawiać klimy ;)
Już wiem jak masz przykręconą nakrętkę w przewód i w nią czujnik to nie trzeba jak jej nie ma to trzeba złapać do wiaderka gaz :D w niej jest zaworek.
Heble zapodałem 312mm tarcze Audi TT idę na 200km i 400Nm przynajmniej taki plan. Każdy musi mieć jakiegoś pierdolca.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Rozwalisz motor. Moj znajomy cygan zajezdzil przy 170 ten silnik. Powiem ci ze przy klimie to nie ma za bardzo cudow. Przy 200 to korby moga wyjsc. Chyba ze zakujesz go

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Spokojnie jak na wojnie przecież nie będę jeździł non stop z gazem w podłodze. Gadasz z gościem po 40 ce trochę rozsądku jeszcze mam. Wierzę w niemiecką technologie z dawnych lat, z resztą słupek kosztuje grosze, tak jak wszystko do tego auta.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
To jest swietny silnik co masz. Ostatnio robilem auto z tym motorem 300k przejechane na jednym turbo non stop na magnatecu. I wiesz ze turbina miala bardzo maly luz.

A jak u ciebie z korozja.?

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Stara szkoła nie to co te śmierci teraz produkują 5x 1.6 hdi Focus max 100 tysi na szafie, rekord 40.
Ale jak się k.....wa wymyśla wymiany oleju co 3 dychy to tak jest.

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Albo 1.4 160 km natury nie oszukasz, pojemność musi być, ekologia pieprzona. Filtry w klekotach to jakaś poraszka. Taki k......wa eko że jak się wypala to daje z komina jak batory. Łańcuchy pękają więcej niż paski, dwumasy srasy i dzikie węże. Pie......łą się na potęgę tylko się śmieje bo nie moje auta, a ludzie :banghead::banghead::banghead:
Z mojego dziadka mniej śmierdzi bez kata ( cicho) niż z tych eko, kwasem jakimś że aż w oczy szczypie na hali.

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Nissan Qashqai, jakaś świerzynka 7 sond w wydechu połączone z układem. chłodzenia:D Znajomi się pytają, co kupić odpowiadam nie wiem.

krispar

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Miasto
Warszawa
www.czerwinska12.pl
Pewnie że tak, tylko niestety trzeba nadąrzać nad ich wynalazkami, a to bez inwestycji w sprzęt jest nieuniknione. Nasadkę to sobie do kupisz. Potem ci przyjeżdża jakiś frajer i płacze bo za podłączenie pod kompa 70- 100zł. Ale wysraj na porządny sprzęt ze 20 tysi. tego już nikt nie widzi. I taki pojedzie do garażu bo gościu zap........la na piracie i bierze 20zł bo o takich sumach słyszałem. Dobra temat morze, jak coś znajdę to napisze dla potomnych. Ale widać że mój przypadek nie jest odosobniony.

Do góry Bottom