• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klimatyzacja

Status
Zamknięty.
Solution
Ale mondruś
Jak bym chciał pojechać do firmy zakuć to bym tutaj nie pytał jak to zrobić
Na szczęście są ludzie którzy udostępniają filmiki Jak to zrobić, nie moglam znaleźć takiego, ale już sobie poradziłem, znalazłem i wiem jak to się robi , nie byle burak będzie cwaniakowal co kto robi i gdzie mam jechać by to zrobic.

logotetta

Bywalec
Porady
1
Punktów
4
Miasto
Głogów
Ale mondruś
Na szczęście są ludzie którzy udostępniają filmiki Jak to zrobić, nie moglam znaleźć takiego, ale już sobie poradziłem, znalazłem i wiem jak to się robi , nie byle burak będzie cwaniakowal co kto robi i gdzie mam jechać by to zrobic.

Solution

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
Ale mondruś
Nigdy nie rzeźbie w gównie bo to wychodzi bokiem jadę do chłopaków place 50zlotych i mam pewność że jest dobrze zakute ,chcesz sam się bawić proszę bardzo skoro lubisz parę razy rozbierać to samo i stać cię na nabijanie gazu po wycieku co chwilę droga wolna

logotetta

Bywalec
Porady
1
Punktów
4
Miasto
Głogów
Nigdy nie rzeźbie w gównie bo to wychodzi bokiem jadę do chłopaków place 50zlotych i mam pewność że jest dobrze zakute ,chcesz sam się bawić proszę bardzo skoro lubisz parę razy rozbierać to samo i stać cię na nabijanie gazu po wycieku co chwilę droga wolna
Kompletnie na niczym się nie znasz , za 50 zł to oranżadę możesz sobie kupić
Jak masz dwie lew ręce to płacisz

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Koledzy, chcecie powymieniać sobie zdania to zapraszam na PW, temat zamykam, ponieważ twórca tematu znalazł rozwiązanie. Szanujmy się chociaż na forum. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom