ARTURO2313
SuperMechanior
- Punktów
- 0
dzieki za pomoc tak poza tematem slyszalem ze w 2015 maja zabronic otwierania podstawowej stacji maja byc tylko same okregówki to prawda?
ale jak to powiedział mój wykładowca nie pozwolą na to naciski ze strony osób zainteresowanych, z tych małych stacji są zbyt wielkie wpływy kasiory 

no co tyNiema czasu na zżynanie może zdążysz ze 2 razy .Sterta dz.us leży obok to zanim się dokopiesz a czas leci.
ja wszystko spisałem żywcem, dlatego w pierwszym poście napisałem że trzeba tylko wiedzieć czego gdzie szukać 
chyba z miesiąc się uczyłem przychodzilem z pracy, zjadłem obiad i do wieczora nos w książkach, po nocach mi się to śniło ale za to na egzaminie wiedziałem co gdzie jest napisane. Tak nas uczyli w PZMOT wiedzieć gdzie szukać 
gdzie sie odbywa kurs? zalezy gdzie mieszkasz, ja zdawalem egzamin i chodzilem na kurs w poznaniu, w PZ-Mot na cześnikowskiej, chyba 2500 zl kosztuje kurs, no a potem przygotuj sie na kilka albo kilkanaście egzamniów, bo za pierwszym razem nie masz szansy zdac, ja zdawałem w sumie 6 razy, egzamin kosztuje 210 zl. Egzamin odbywa się w siedzibie TDT, jest ich kilka w kraju
no ja pierwsze pięć razy liczyłem na łut szczęścia ...Według mnie wszystko zależy od tego gdzie robisz kurs i jak się na nim przygotowujesz. ja chodziłem do Oes w Krakowie i zdałem za pierwszym razem.

Według mnie wszystko zależy od tego gdzie robisz kurs i jak się na nim przygotowujesz. ja chodziłem do Oes w Krakowie i zdałem za pierwszym razem.
w sumie gość wie o czy mówi, w końcu pochodzi z rodziny z diagnostycznymi tradycjami. Tam się z dziada pradziada zostawało diagnostami, a nawet z geja kołodzieja. On jest diagnostą, brat jest diagnostą i pewnie jeszcze matka, babka, ojciec, stryj i bratanek.ja chodziłem do Oes w Krakowie i zdałem za pierwszym razem.
A zarejestrował się tylko po to żeby wszystkim o tym powiedzieć, bo pomimo nowych postów w temacie, gościa na forum nie ma od 29 listopada.tutaj masz wszystko napisane
http://www.oes.krakow.pl/strona-glowna/kursy-specjalistyczne/diagnosta-samochodowy/
notabene dobra firma która robi kursy na diagnostę i inne. Mój brat tam robił ten kurs i był bardzo zadowolony