• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Laguna II bicie na kierownicy

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Nie potrafisz nic więcej, jak tylko siać sztuczny zamęt, który widocznie Cię nakręca...
Znajdź inne miejsce na świecie, w którym będziesz się spełniał, bo póki co, to tylko się wymądrzasz kolego, nie wnosząc nic konstruktywnego do tematu. ;)
Widać, celem jest nabijanie licznika postów :D
To napisz żeby kolega wymienił tulejki belki i przestanie mu bić kierownica przy hamowaniu. I ciekawy jestem efektu.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
potem zwortnice, potem trawers, nastepnie Lagune.

Jest jeszcze opcja zlecić to jakiemuś mechanikowi ale to się pewnie nie opłaca.

heee...od razu widać który wymienia piasty a który rozrządy...
A biedna Laguna drży.

Ostatnia edycja:

PAWEŁ123456

Bywalec
Punktów
0
Jacy wy wszyscy najmądrzejsi jesteście, wszystkowiedzący, i najlepsi fachowcy na planecie. A do tego jakie poczucie humoru. Problem już rozwiązany i obyło się bez "zlecenia mechanikowi" ale kogo z was to interesuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
ale kogo z was to interesuje.
Witaj Pawle ! Przyznam że mnie to zainteresowało i myślę że uchylisz rąbka tajemnicy ..co to był za szczegół który tak się zakamuflował że nie można było znależć .Wiedz też o tym że na odległość , nie mając auta przed sobą naprawa jest niemalże niemożliwa .W sumie chyba banalna sprawa ..ale napisz ;) !

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
Jacy wy wszyscy najmądrzejsi jesteście, wszystkowiedzący, i najlepsi fachowcy na planecie. A do tego jakie poczucie humoru. Problem już rozwiązany i obyło się bez "zlecenia mechanikowi" ale kogo z was to interesuje.

wypadaloby sie podzielic wiedza tajemna

Pedro95

Nowy
Punktów
0
Też prosiłbym o więcej informacji na ten temat jak to naprawić bo w mojej lagunie mam taki sam problem.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Też prosiłbym o więcej informacji na ten temat jak to naprawić bo w mojej lagunie mam taki sam problem.
..w założonym temacie są aż 4 strony różnych bardzo logicznych podpowiedzi i sugestii .Przeczytaj i wyciągnij wnioski .Opisz dokładnie co zrobiłeś już w swojej Lagunie ..bo na tym etapie jest za mało danych aby można było w miarę precyzyjnie określić przyczynę bicia na kierownicy . Możesz również zapytać o to PAWŁA 123456 ponieważ On przerabiał ten problem i nie podzielił się wiedzą tajemną ale może Tobie coś podpowie ;) !

PAWEŁ123456

Bywalec
Punktów
0
Z tą ilością "logicznych" sugestii bym nie przesadzał. Ale i tak moim zdaniem najtrafniejsza podpowiedź komentujacych fachowców to że problemy są przez wrzechobecaną rdzę w tym modelu:-D

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2069
Miasto
Kaczory
Jeżeli miałeś zardzewiale piasty to

PAWEŁ123456

Bywalec
Punktów
0
Haha z tą korozja to miała być ironia ale widzę że to pojęcie też jest obce na tym forum

Do góry Bottom