Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Zacne imadełko...
Z Neo,obrotowe.

Ale tez sie nie obyło bez atrakcji.zakladajac nowy filtr paliwa do zbiornika opaska skrecając go przygniotłem przewod zasilający.
pierwsza próba odpalenia na benz.zapalil wolne ma ale przy przy wyzszych juz sie dlawi.Co jest grane, gdzie k...a tkwi problem?na gazie idzie jak wsciekly a na benzynie podczas jazdy isc niechce.pierwsze co mysle na forum pomocy szukac.ale pozniej z..by od chlopakow dostac ino wstyd.
To jeszcze raz na kanal,patrze chodze szukam.siedzenia do gory patrze w pompke lapy wkladam wszedzie mowie czy przewody pomylilem ale nie.i nagle olsnienie przyszlo czy ja dziada nie przygniotlem noi patrze jest winowajca, nie dosc ze zgnieciony to jeszcze zagiety.Noi jak to mialo chodzic
Nie dostawal swojej dawki.Korekta polozenia przewodu w nowe miejsce, nie te auto,
rakeeeta
A tu rozciąłem moj stary filtr paliwa niezmieniany odkad go kupilem to bedzie 10lat
A to tez nowy przewod ekastyczny od tylniego zacisku sie przetarl o opone znowu wymiana nowy na nowy.
Dzialo sie.... o klocek sie skantowal bo sie przypieklo troche
teraz w planach mam sprezyny amorkow wymienic na te wzmacniane i tarcze z tylu i tyl mam ze prawie nowka fabryka.

)a gdzie tam.