toomii76
toomi
Vicia, liczyłeś ile włożyłeś już w volviaczka?
Vicia, liczyłeś ile włożyłeś już w volviaczka?

? co myslicie?tam dbam...lubie nim jezdzic to wszystko.a wiadomo jak stoi auto to sie gorzej psuje.golf moj tez jak jezdzil to yo ajak stanął to na amen .fajnie, że dbasz o niego. może jeszcze długo posłużyć![]()

Vicia, jak wiesz, też miałem Vołovinkę tyle że w Dieslu. Raz znajomy dał mi przejechać się jego V40 w benie i pod maską 263 koniki (T4). Siem aż wystraszyłem.
wła la de komsi la
O to feluśki w nowej szacie odziane
jeszcze w planach mam wsadzic tam stalowe wentle i kolpakowe nakretki do szpilek...
sam robiłeś?To będzie w stylu"wieś śpiewa i tańczy"chcialbym sie was zapytac co sądzicie o białych napisach na rancie opony po dwóch przeciwległycj sobie stronach?

Ładnie wymalowanesam robiłeś?
To będzie w stylu"wieś śpiewa i tańczy"![]()
ze wiesniackie ..mi tam sie zawsze kojarzylo ze sportem np..z F1 lub z jakimis sportowymi autami((wiem wiem ze volviak du..y nie urywa i sportowym autem raczej nie jest ale ...no wlasnie czemu mial by nie wygladac jak szport auto)) 

Lepiej zacznij słuchać żonyco do napisów piszesz tak jak moja kobita mówize wiesniackie ..

sLepiej zacznij słuchać żony![]()
...Tera zamiast napisów majo korolowe paski. Pizgnij se żółty, wyjdzie, że masz mnientkie.Vicia napisał:kojarzylo ze sportem np..z F1

To ja mam w rodzinie lepszą agentkę (matka) cofając autem skasowała przód auta
Potem telefony do mnie, żeby jej naprawić, wiadomo zderzak urwany i lampa potrzaskana w mak
No to chociaż tyle dobrze. w moim przypadku auto skasowane było Ford Tourneo Custom z 2019r ale też się dogadali po sąsiedzku. A ja miałem przypadek 2 msce temu jak znajoma z pracy mnie przyrysała i głupa rżnęła, że to nie ona. Wziąłem miarkę porobiłem zdjęcia i do niej mówię " Nie rżnij głupa to ty, lakier ten sam, ta sama wysokość itp" Albo się przyznajesz albo Policję wzywam, ta szła w zaparte dalej, póki przy niej na Policje nie zadzwoniłem, pała zmiękła i spisaliśmy orzeczenie i autko naprawione.aj nic nie mow ...to tez sie obtarlo o audi i na elewacji sie zatrzymalo...dobrze ze nikt z emerytow tam nieszedl akurat bo zgon na miejscu i nie przez covid 19
co sie okazalo ten od audi i moja kobitka z jedny wsi są znają się .mysle ze dogadamy sie.