• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Moje Volvo v40 z 1997"1.8 (115KM)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Vicia, liczyłeś ile włożyłeś już w volviaczka?

tak szczerze to nie licze ale tez nie ma szalu zebym tam majatek wkladal jezdzi to jezdzi jak sie cos zaczyna dziac to jak jest czas to sie robi..zeby wszyscy uzytkownicy mieli takie problemy w swoich nowszych autach co ja w moim. coraz czesciej widac wypasione furmany na lawetach pod warsztatami a takie strucle jak moj to jeszcze na wlasnych kolach się turlają.:)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
a ostatnio nawet myslslem czy by mojego 1.8 nie za turbowac od 2.0T dalo by rade? czy cos trza by bylo w elektryce modzic? taka rozkmina:)? co myslicie?

fajnie, że dbasz o niego. może jeszcze długo posłużyć :)
tam dbam...lubie nim jezdzic to wszystko.a wiadomo jak stoi auto to sie gorzej psuje.golf moj tez jak jezdzil to yo ajak stanął to na amen .

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Ciekawe co by dół powiedział na więcej powietrza u góry :) do tego pewnie więcej paliwka itd. No chyba że jakieś 0.2 doładowanie :p

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
No..wlasnie...e tam gra chyba swieczki nie warta.a wiadomo ze wariata z niego nie zrobie...te 1.8 to demonami predkosci nigdy nie byly.nie mam porownania bo innym egzemplarzem z 1.8 nie mialem przyjemnosci jezdzic.Chyba ze calą dwulitrowke tam wsadzic i spokoj wtedy to mozna by bylo szalec.

darcun4

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Toruń
Vicia, jak wiesz, też miałem Vołovinkę tyle że w Dieslu. Raz znajomy dał mi przejechać się jego V40 w benie i pod maską 263 koniki (T4). Siem aż wystraszyłem.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Vicia, jak wiesz, też miałem Vołovinkę tyle że w Dieslu. Raz znajomy dał mi przejechać się jego V40 w benie i pod maską 263 koniki (T4). Siem aż wystraszyłem.

no właśnie t4 to juz mozna posmigac no ja nie mialem takiej okazji nawet z 1.6 alete 260km w tej puszce to sobie nawet nie zle radzi...

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Panowie:D wła la de komsi la:D O to feluśki w nowej szacie odziane:D
20200226_214126.jpg 20200226_214137.jpg 20200226_214229.jpg

Tu chciałbym jeszcze dodać ze w garazu walały sie oto dekielki byly przekladane z miejsca na miejsce az w koncu trafiły tu i pasują jak by stąd byly. "RH" co to jest za firma?
kolor podoba mi sie w h..j. taki mial byc ;) jeszcze w planach mam wsadzic tam stalowe wentle i kolpakowe nakretki do szpilek...
ale tez czeka mnie zakup opon dwóch sztuk...chcialbym sie was zapytac co sądzicie o białych napisach na rancie opony po dwóch przeciwległycj sobie stronach?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ładnie wymalowane :) sam robiłeś?

To będzie w stylu"wieś śpiewa i tańczy":p:D

fele przeszly etap piaskowania i malunku proszkowego samemu na mokro to raczej bym tak nie zrobil brak sprzetu umiejetnosci i byc moze i chęci:D

co do napisów piszesz tak jak moja kobita mówi:D ze wiesniackie ..mi tam sie zawsze kojarzylo ze sportem np..z F1 lub z jakimis sportowymi autami((wiem wiem ze volviak du..y nie urywa i sportowym autem raczej nie jest ale ...no wlasnie czemu mial by nie wygladac jak szport auto)) :D:D:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
aj nic nie mow ...to tez sie obtarlo o audi i na elewacji sie zatrzymalo...dobrze ze nikt z emerytow tam nieszedl akurat bo zgon na miejscu i nie przez covid 19:D

co sie okazalo ten od audi i moja kobitka z jedny wsi są znają się .mysle ze dogadamy sie.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
aj nic nie mow ...to tez sie obtarlo o audi i na elewacji sie zatrzymalo...dobrze ze nikt z emerytow tam nieszedl akurat bo zgon na miejscu i nie przez covid 19:D

co sie okazalo ten od audi i moja kobitka z jedny wsi są znają się .mysle ze dogadamy sie.
No to chociaż tyle dobrze. w moim przypadku auto skasowane było Ford Tourneo Custom z 2019r ale też się dogadali po sąsiedzku. A ja miałem przypadek 2 msce temu jak znajoma z pracy mnie przyrysała i głupa rżnęła, że to nie ona. Wziąłem miarkę porobiłem zdjęcia i do niej mówię " Nie rżnij głupa to ty, lakier ten sam, ta sama wysokość itp" Albo się przyznajesz albo Policję wzywam, ta szła w zaparte dalej, póki przy niej na Policje nie zadzwoniłem, pała zmiękła i spisaliśmy orzeczenie i autko naprawione.

Do góry Bottom