Vicia
Zweryfikowany Mechanik

stan kolekcjonerski.[/QUOTE/]
Sądząc po stanie przewodów hamulcowych i paliwowych to jak najbardziej.
Bede odrestaurowywal![]()
mechanika dba by czlowiek zajecie miał.Jaki schemat. Kupujesz miedziane i kładziesz a końcówki zarabiasz...Chlopaki nam prośbe ..podrzucil by ktoś schemat tych przewodow stalych tylnich hamulcowych i paliwowych?( chodzi mi oto jak to tam wszystko leci)
Przydalby mi sie schemat do montazu bo rurki te przy demontazu rozpadly sie w rekach:/
Naprawde prosilbym bardzo

Obok gołej baby reklamującej kaszankę z PiździejewaA schemat bym sobie wydrukowal i na scianie w warsztacie zawiesil![]()

Jak to zrobiłeś, że polubiłeś sam swój post.... Jak jakiś narcyz... hehehehehehe albo Chuck NorrisZboczeniec
auto w moim posiadaniu juz 10 lat kupilem go zaraz po ślubie.oj zeby umiało mówić to byście sie nasłuchali panowie.
Lubie siedziec w warsztacie i cos robić.czy to zle?

Pewnie stąd ta rdza....kupilem go zaraz po ślubie.oj zeby umiało mówić to byście sie nasłuchali panowie.

jutro jeszcze ustawienia zbiezności na tylnej osi (mimośrody wszystko ruszone nie zapieczone zakonserwowane ni grama rdzy.Troche zabawa trwała ale jak była Afryka to teraz jest Ameryka.Bylo troche schematów i szpekulacji,ale dałem rade sam.A oto fotek kilka z przygód mechaniki wujka Witka