arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
A co w tym złego?Jest ustalona tylko i wyłącznie na rozprężenie
Jednego związku chemicznego
A co w tym złego?Jest ustalona tylko i wyłącznie na rozprężenie
Jednego związku chemicznego
Najpierw uszczelnić wycieki a potem możesz sobie nabić czym chceszWitam...znalazłem ten stary post i widzę, ze cisza tu panuje. Czy w narodzie już zupełnie umarł duch majsterkowania? jest ktoś kto samodzielnie walczy z klimą?
Hydrogen używasz?Odgrzanie kotleta.
Siedze w klikatyzacjach sprzet papiery są
Mam problem z klima od kumpeli gdzies jest mikrowyciek i za cholere ja ani inni nie umiemy znalezc. Czy taki dolewany uszczelniacz zdaje egzamin. Tzn auto dostane za tydzien da grubsze szukanie narazie pionie potrzebne
Zdaje egzamin, tylko krzyżyk na drogę dla maszyny która będzie robić proces po uszczelniaczu . Reasumując po takim uszczelniaczu nie zdziw się jak za dwa lata zrobisz w tym samochodzie cały proces a maszyna się zbuntuje bo od syfu zatnie się zaworek pompy próżniowej chociażby .Odgrzanie kotleta.
Siedze w klikatyzacjach sprzet papiery są
Mam problem z klima od kumpeli gdzies jest mikrowyciek i za cholere ja ani inni nie umiemy znalezc. Czy taki dolewany uszczelniacz zdaje egzamin. Tzn auto dostane za tydzien da grubsze szukanie narazie pionie potrzebne
Do mikro wycieków to tylko hydrogen chociaż ja mam słaby czujnik z Magneti Marelli pika wszędzie tylko nie tam gdzie potrzeba . Zostaje ładować 20bar i lać plynem z mydłemBidy nie ma bo tylko ja robie to auto takze nikogo na mine nie wsadze a mam jeszcze stary zestaw do klimy waga pompa i cala reszta. Arni nie mam hydro ale jak nie umie sobie poradzic to napuszczam gazu z butli 11 kg on tak smierdzi choby sie 10 chopa spierdziało. No i tez nabijam zamykam garaz jak przyjde za godzine i smierdzi no to wiadomo, ze ucieka. Tylko teraz nie mam zadnej nabitej butli
Też mam to urządzenie z magneti i to fajnie działało na początku a teraz ma jakby zmniejszoną czułość, dla porównania fachowiec od klimy czasami do nas przyjeżdża robi autobusy i to jego urządzenie ale innej marki działa o niebo lepiej, pewnie dlatego że nowe, ponoć raz w roku trzeba wymienić czujnik, toteż tak zrobiliśmy, kosztował około 300 zł w IC ale nie ma różnicy, nadal słabo działa także piszę to aby ostrzec innych bo używane wykrywacze można tanio kupić a czujnik kosztuje prawie tyle co wykrywacz jakby co, no ale podsumowując wykrywacz hydro to fajna sprawa, przyspiesza robotę i ułatwia pod warunkiem że działaDo mikro wycieków to tylko hydrogen chociaż ja mam słaby czujnik z Magneti Marelli pika wszędzie tylko nie tam gdzie potrzeba . Zostaje ładować 20bar i lać plynem z mydłem
Też mam właśnie znajomego co wymieniał będzie zaraz sprzęt podobno wchodzi na rynek jakiś nowy zestaw ma kosztować około 3k zł ale robi robotę . Jak tylko się coś więcej dowiem dam znaka.Też mam to urządzenie z magneti i to fajnie działało na początku a teraz ma jakby zmniejszoną czułość, dla porównania fachowiec od klimy czasami do nas przyjeżdża robi autobusy i to jego urządzenie ale innej marki działa o niebo lepiej, pewnie dlatego że nowe, ponoć raz w roku trzeba wymienić czujnik, toteż tak zrobiliśmy, kosztował około 300 zł w IC ale nie ma różnicy, nadal słabo działa także piszę to aby ostrzec innych bo używane wykrywacze można tanio kupić a czujnik kosztuje prawie tyle co wykrywacz jakby co, no ale podsumowując wykrywacz hydro to fajna sprawa, przyspiesza robotę i ułatwia pod warunkiem że działa