• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawa autka

Mich44

Początkujący
Punktów
0
Witam! Poszukuję uczciwego mechanika, kilka rzeczy do zrobienia w autku, m.in. wymiana amortyzatorów, Łódź, okolice Łodzi. Pilna sprawa, bo niedługo duża trasa. Pozdrawiam!!

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Tu sami nie uczciwi , kradniemy ile wlezie i okłamujemy klientów.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
no i jeszcze wymontujemy dobre części a zamontujemy zepsute ;)

Mich44

Początkujący
Punktów
0
Nie rozumiem ironii.. okej jesteście uczciwi, nie wątpie w to. Ale w koło jest pełno cwaniaków, niestety, sam się o tym przekonałem przy naprawie aut. Niedawno się przeprowadziłem całkiem nowe miasto, musiałem szukać mechanika w ciemno i nie skończyło się to dobrze. Nie wiem co Was zabolało w słowie uczciwy ?? I co tu śmiesznego ?? WSZĘDZIE się zdarzają cwaniaki, w każdym zawodzie..

P

PogotowieSamochodoweUK

Ja tak robie jak ktos przyjezdza takim autem jak moje, wykrecam najlepsze i wstawiam do siebie;)

Mich44

Początkujący
Punktów
0
Poczucie humory z wyższej półki.. Sorry Panowie, szkoda gadać, temat do usunięcia... Poważna sprawa a sobie jaja robicie. Cieszę się, że Was nigdy nikt nie oszukał. Na prawdę.

A

autozibi

Witam! Poszukuję uczciwego mechanika, kilka rzeczy do zrobienia w autku, m.in. wymiana amortyzatorów, Łódź, okolice Łodzi. Pilna sprawa, bo niedługo duża trasa. Pozdrawiam!!

kolego nie denerwuj się niżej masz adres .....
Pracuje u niego mój kolega , możesz powiedzieć , że od Norberta :) pozdrawiam

AUTO SERWIS MŁYNARCZYK
ul. OKRĘTOWA 1
tel. 607-300-033
Łódź

Poczucie humory z wyższej półki.. Sorry Panowie, szkoda gadać, temat do usunięcia... Poważna sprawa a sobie jaja robicie. Cieszę się, że Was nigdy nikt nie oszukał. Na prawdę.

muszę się z Tobą zgodzić ale 90% mechaników to są złodzieje a później się dziwią , że tak się o nas mówi.
A we współczesnych autach naprawdę można oszukać na wszystkim

P

PogotowieSamochodoweUK

Eeeee.... tylko nie za granica!!!! Sie mowi na wygnaniu bosmy byli nieudacznikami i nie bylismy w stanie w PL sobie poradzic;)

P

PogotowieSamochodoweUK

No ja to ucieklem bo sie wstydzilem swojej glupoty i analfabetyzmu i nawet do zamiatania chodnikow sie nie nadawalem, a przyjechalem do UK pracowac na zmywaku, cpac, pic i brac zasilki nielegalnie;)

A

autozibi

myślałem , że panowie należący do GWT mają więcej do powiedzenia zresztą tak wielu uważa bo ma jakieś tam głupie punkty :D:D
a tu widać , że raczej nie wiele ......
forumowicz zadał proste pytanie a tu tylko głupie odpowiedzi !!!
Panowie więcej szacunku dla innych , każdy z nas popełnia błędy więc szanujmy się na wzajem :)

Mich44

Początkujący
Punktów
0
głupie pytanie głupia odpowiedź
Które pytanie było głupie?

autozibi - dziękuję bardzo za namiar!

Nie rozumiem tych żartów bardzo słabych swoją drogą.. ;) Ironizujecie, tak jakby oszukiwanie na częściach, liczenie za rzeczy które w ogóle nie były robione, doliczanie sobie na kosztach części to były jakieś abstrakcje. Już nie mówiąc po prostu o tandetnej 'naprawie'. To się niestety zdarza bardzo często. A uczciwy to uczciwy, nie odda auta póki nie ma pewności, że naprawiony. Ja dużo przeszedłem przez krętaczy, najpierw kupione podpicowane auto, pełno kłamstw. Jak się coś zaczęło sypać to trafiłem na mechanika, który już kompletnie okazał się zwykłym cwaniakiem, dopiero potem wyszło, u innego mechanika, co miało być wymienione, za co zapłaciłem a co na prawdę było zrobione. Chyba byście się zdziwili mocno.. Mimo tego nigdzie nie napisałem, że traktuje mechaników jak złodzieji !!!!!! Sami sobie to dopowiedzieliście, więc te ironie są przez to całkowicie nie na miejscu, nie muszę mówić czemu.... Mimo wszystko pozdrawiam :)

P

PogotowieSamochodoweUK

Sluchaj z gory nas podsumowales sugerujac ze mechanicy to zgraja oszustow i glabow wiec tak tez sie zachowalismy szyderczo bo jesli czlowiek ma przekonanie ze alkochol jest sensem zycia to za hu... nie ma sensu naklaniac go do swietowania przy lodach bananowych;)

Mich44

Początkujący
Punktów
0
To powiem Ci, że jesteś bardzo przewrażliwiony na tym punkcie :) Ale to może i dobrze.. W każdym razie nigdzie nie zasugerowałem czegoś takiego, kosmos.. co też można sobie samemu dopowiedzieć jak się bardzo chce :) Ale teraz myśle, że skoro jesteście tak wrażliwi na tym punkcie to musicie być na prawdę uczciwi - WIĘC TAK TRZYMAĆ !! :) To się opłaca. Ale pamiętajcie, że niektórzy koledzy po fachu walą w przysłowiowego chu.. jak tylko jest okazja. I nie zmienicie tego głupio ironizując .... Pzdr.

Do góry Bottom