• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Narzędzia do warsztatu

thorin55

Nowy
Punktów
0
Witam. Otwieram właśnie warsztat i kompletuje wszystkie niezbędne narzędzia i inne duperele. Nie wiem jednak gdzie to wszystko pokupować. W sensie, chciałbym kupić wszystko u jednej osoby i nie bawić się w szukanie narzędzi u kilku sprzedających.

Trafiłem na ofertę http://wwin.pl. Ktoś miał już z nimi styczność? Warto u nich kupować?

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
Nie ma takiej opcji żebyś kupił wszystko na raz podczas roboty będą wychodziły różne klocki i zawsze czegoś brakować będzie,ja już kilkanaście lat bawię się w mechanikę i zawsze czegoś brakuje,chyba że skupisz się na jednej marce i modelu

niuniek

Nowy
Punktów
0
hej....raczej nie da sie wszystkiego kupic u jednej osoby..jednak jak chcesz kupic fajne narzedzia to plecam firme Proline..używam ich i naprawde sa fajna firmą:)

niuniek

Nowy
Punktów
0
nie? by pomoc koledze bo widzałem ze ma problem.dziadostwem można nazwać raczej rzecz kupioną na stadionie za 1zł:p

Rafał_M

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Częstochowa
www.operatywni.pl
thorin55 może spróbuj u nas, mamy wszystko co potrzeba (a jeśli nie mamy to zamawiamy pod potrzeby klienta :) )

Z firmy Jonnesway znajdziesz praktycznie wszystko (jeśli na stronie czegoś nie ma to dzwoń). Mamy też Honitona, Yato, SATĘ, BETA i inne marki :p

Do góry Bottom