• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nieuczciwi klienci !

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
jeszcze nie słyszałem żeby takim ja my dali gdzieś prace inną niż na cieciówce

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
z pralkami to Panowie zgoda zabrałem się do wymiany łożysk za 10zł sztuka a okazuje się że bęben zgrzewany i następny śmieć elektryczny wyprodukowany za parę lat będzie to samo z samochodami zepsuje się idziesz kupujesz nowy

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
z pralkami to Panowie zgoda zabrałem się do wymiany łożysk za 10zł sztuka a okazuje się że bęben zgrzewany i następny śmieć elektryczny wyprodukowany za parę lat będzie to samo z samochodami zepsuje się idziesz kupujesz nowy
bęben się rozcina i skręca:p

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
jak rozetniesz to jak skręcisz możesz tylko posklejać odnowa ale czy to wytrzyma

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Może nie tyle nieuczciwy klient co niebezpieczny mi się kiedyś trafił.
Przyjechało 2 Pakistańczyków. Pomijam już fakt że był problem z płaceniem i określeniem ceny usługi (według nich) .

Bardziej zmroziło mnie zachowanie jednego z tych pakistańców. Miał taki krzykliwy sposób bycia, gdzieś podskórnie agresywny. Drugi pakistaniec był bardziej spokojny.

Przez skórę czułem, że ten bardziej krzykliwy gdyby były okoliczności, na przykład najazd zbrojny bambusów na Europę nie miałby problemu żeby jednego dnia ze mną rozmawiać a drugiego dnia poderżnąć mi gardło.
Po prostu czułem to !!!

Ten drugi, spokojniejszy pewnie by mnie nie zabił nawet gdyby czuł sie bezkarnie ale na pewno pomógłby temu bardziej krzykliwemu gdyby tamten go poprosił.

Ja ogólnie nie byłem zadowolony z sumy jaką zapłacili. Ten bardziej krzykliwy pakistaniec zaczął się znowu pultać że ja nie jestem zadowolony z jego pieniędzy. Chciał żebym następnego dnia dalej naprawiał jego samochód ale stanowczo odmówiłem. Poczuł się strasznie obrażony. Znowu czułem, że gdybym rozmawiał z nim w kraju muzełmańskim to źle bym skończył.
Czym dłużej żyję na świecie tym bardziej staję się nacjonalistą.
Pakistańce, Ukraince, Uzbeki, i ch....uj wie co jeszcze, podchodzę do nich wszystkich co raz bardziej niechętnie.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
No niby kiedyś ma nastąpic wojna między chrześcijanami a muzułmanami...ja za tymi drugimi też nie przepadam. Ale jest zasada że nie każdy muzułmanin to terrorysta ale wszyscy terroryści to muzułmanie.....religie są po.ane. I przez nie są wojny... chrześcijanie też tacy świeci nie są....też zabijamy się między sobą...mało takich przypadków??? Mój dziadek jest muzułmaninem z kozienickiego babka buddystka z Jankowa a ja chrześcijanin .....jak to możliwe?

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Ukraińczycy dają radę, są kultoralni płacą i nie marudzą. Pod warunkiem, że trafi się normalny a nie "wschodząca gwiazda ukraińskiej mafii" na wygnaniu.

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Prawda, ja znam wielu porządnych ukraińców, którzy pracują dużo ciężej niż polacy, tych drugich jeszcze nie spotkałem.

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
A ja znam ich z innej strony ze swoich doświadczeń i opowieści brata który jest operatorem koparki i pracują z nim "szoszony" Lenie i partacze a jak przyjdzie co do czego to "sef nie cycy ja ni panimaju"

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Może nie tyle nieuczciwy klient co niebezpieczny mi się kiedyś trafił.
Przyjechało 2 Pakistańczyków. Pomijam już fakt że był problem z płaceniem i określeniem ceny usługi (według nich) .

Bardziej zmroziło mnie zachowanie jednego z tych pakistańców. Miał taki krzykliwy sposób bycia, gdzieś podskórnie agresywny. Drugi pakistaniec był bardziej spokojny.

Przez skórę czułem, że ten bardziej krzykliwy gdyby były okoliczności, na przykład najazd zbrojny bambusów na Europę nie miałby problemu żeby jednego dnia ze mną rozmawiać a drugiego dnia poderżnąć mi gardło.
Po prostu czułem to !!!

Ten drugi, spokojniejszy pewnie by mnie nie zabił nawet gdyby czuł sie bezkarnie ale na pewno pomógłby temu bardziej krzykliwemu gdyby tamten go poprosił.

Ja ogólnie nie byłem zadowolony z sumy jaką zapłacili. Ten bardziej krzykliwy pakistaniec zaczął się znowu pultać że ja nie jestem zadowolony z jego pieniędzy. Chciał żebym następnego dnia dalej naprawiał jego samochód ale stanowczo odmówiłem. Poczuł się strasznie obrażony. Znowu czułem, że gdybym rozmawiał z nim w kraju muzełmańskim to źle bym skończył.
Czym dłużej żyję na świecie tym bardziej staję się nacjonalistą.
Pakistańce, Ukraince, Uzbeki, i ch....uj wie co jeszcze, podchodzę do nich wszystkich co raz bardziej niechętnie.
Witaj w klubie

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
wzrosła chytrość, wzrosła dostępność i spadła cena przez co i prestiż alkoholu spadł.

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
teraz daje sie Coca Cole / Pepsi zamiast alko , jest to widziane jako bardziej ekstrawaganckie
teraz daje sie Coca Cole / Pepsi zamiast alko , jest to widziane jako bardziej ekstrawaganckie
W tamtym roku przyjechał klient Astrą z niedziałającą klimą. Pusta.Test azotu, jak zwykle skraplacz za wentylatorem cieknie. Bida, on chce tą klimę, bo dla niej kupił ten majątek. Telefon do IC i mówię, że na rano nowy skraplacz 450 zł i promocyjnie 2 próby azotowe i serwis z napełnieniem 150 zł, więc razem 600. Ok, zgoda. Rano przyjeżdża z kolegą i bez powitania rzuca tekst: Ale pan mnie wydoił, dzwoniłem na szrot i peny skraplacz miałbym za 40 zł, więc góra mogę zapłacić 200 zł, choć wg niego powinno być 190 i tylko taką kasę wziął ze sobą. Ja na to nie ma takiej opcji. On mówi, że przyjechał z kolegą policjantem. Pytam się jego kolego o co chodzi, a on czy ma pokazać mi legitymację. To wziąłem do ręki notatnik i poprosiłem go o tą legitymację i powiedziałem, żeby jej się mocno przyjrzał, bo długo jej nie będzie miał. Kolega zaraz odwrócił się na pięcie, wsiadł do auta i klient wyciągnął 6 stów i odebrał swoją perełkę. Tak więc już tu metoda na policjanta.

Do góry Bottom