Vicia
Zweryfikowany Mechanik
racja...
i to jest takie kuzwa przygnebiające.
i to jest takie kuzwa przygnebiające.
i to jest takie kuzwa przygnebiające.A co robisz z tym zużytym olejem i filtrami?Panowie ja w 2019r zrobiłem z 8 wymian oleju i stwierdziłem że nie ma sensu oddawać ok 50l oleju i8 filtrów i czy nie będzie z tym problemu w Bdo nie robię dużo wymian olejów z tad takie małe ilości oleju z resztą nie wiem czy znajdzie się firma która weźmie tak mało oleju
No ale jak zapełnisz 200l to pasowało by ten olej zutylizować. Albo dogadaj się z mechanikiem albo odbiór odpadów przez zewnętrzną firmę. Innej opcji nie widzęNic leży w bańce 200l

A ja się zastanawiam bo oddaje odpady tj. olej czy zużyte filtry firmie na co mam papier więc tu bez problemu uzupełnię BDO,
natomiast złom odbiera mi inna firma - tu ja wystawiam fakturę -więc to też da rady wpisać do BDO ?
I kolejne pytanie- pozostałe odpady komunalne z warsztatu np. opakowaniowa po częściach, szmaty czy inne przeróżne śmieci oddaje raz na miesiąc do MPGO z którym mam już dawno umowę na firmę czy to też muszę w jakiś sposób odnotować w BDO? no i w jaki sposób?
Ktoś może coś wie na ten temat![]()
Tak wykazujesz jako odpady komunalne.
Powinien być jakiś system filtracji uczestników forum żeby wyeliminować takich oszołomów piszących żeby pisać i rozpowszechniających takie idiotyzmy.
.

A co liczyłeś na kwiaty i szampana...?Dziękuję za miłe przywitanie na forum, xxx...
Kto by tam czytał 10 stron...
Pier...olnie se posta i zadowolony...i niech mu tłumaczą od początku...a co...przecież od tego jest forum...
A co liczyłeś na kwiaty i szampana...?![]()
zmianom
powrotem do szkoły...może trzeba pomyśleć nad

... będą mieli za co karać
...Nie ma znaczenia czy "wytworzyłeś" 50 l czy 5000 l oleju przepracowanego w roku, wg nowego BDO musisz się rozliczyć z odpadów tzn oddać minimum raz do roku.Panowie ja w 2019r zrobiłem z 8 wymian oleju i stwierdziłem że nie ma sensu oddawać ok 50l oleju i8 filtrów i czy nie będzie z tym problemu w Bdo nie robię dużo wymian olejów z tad takie małe ilości oleju z resztą nie wiem czy znajdzie się firma która weźmie tak mało oleju