samspec13
Zweryfikowany Mechanik
Owszem Holandia również ma trochę tych stacji .Q8 to Quweit Petroleum,
Owszem Holandia również ma trochę tych stacji .Q8 to Quweit Petroleum,

Kup więcej oleju, zrób sobie przyrząd z podwójnym filtrem wyjście i wejście do skrzyni. Auto w górę przepuścisz stary z dodatkiem nowego. Potem stary w osbny pojemnik wyjściem, nowy tą samą ilość. Potem uzupełnić jak statycznie. Miałem z nim doczynienia pewnie jeszcze kiedy mało kto o nim słyszał. No i np. w 5hp 19 sprawował się bez zarzutu.Nie mam sprzętu do wymiany dynamicznej więc
Moj brat ostatnio wymienial dynamicznie olej w ASB 7GTronic na sprzecie Liquid Moly,operacja kilka godziny,calkowity koszt 1700 zl,koszt robocizny 500 z plukaniem skrzynie I oczywiscie dodatkowa iloscia oleju.Stanisław to konkretnie co? Jednak wymiana będzie dynamiczna
Olej ma być zgodny z JWS 3309. Dla dynamicznej to jakieś 10-12litrów. Bóg raczy wiedzieć czy ktoś tam do tej pory zaglądał - obstawiam że nie
A możesz się pochwalić jak efekt? Jest jakaś róznica przed i po?Moj brat ostatnio wymienial dynamicznie olej w ASB 7GTronic na sprzecie Liquid Moly,operacja kilka godziny,calkowity koszt 1700 zl,koszt robocizny 500 z plukaniem skrzynie I oczywiscie dodatkowa iloscia oleju.
Skoro nie ma wad to znaczy, ze ma znacznie wiecej zaletleje 10w40 z beczki
zalety
- tani
- nie jest podrabiany
koniec zalet
wady
- nie stwierdziłem

Polecam wszystkim.