krzykrzysztof
Nowy
- Punktów
- 0
Cześć, szukam pomocy tutaj, bo mechanik ostatnio wymiękł mówiąc, że gmerał, ale nie wie co poszło. Sytuacja wygląda tak, zrobiłem trasę 30km, po pół godzinie musiałem wracać, odpalam samochód, a auto zaczyna się trząść, obroty skaczą, a samochód nie ma kompletnie mocy. Sprawdziłem olej, nie było, więc dolałem do kreski między min a max. Samochód nadal miał to samo, a ja nie wiem co robić, bo nie chciałbym zepsuć silnika. Wróciłem po dwóch dniach, żeby go odpalić, ale najpierw sprawdziłem olej, a tam nadstan. Macie jakieś pomysły, co się mogło stać? niestety, nie znam się na mechanice, jest to moje pierwsze auto i dopiero wchodzę w ten świat.
Opel Vectra C 2002r. silnik 2.2. Za wszystkie pomocne rady bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Opel Vectra C 2002r. silnik 2.2. Za wszystkie pomocne rady bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Mam tu takich paru borciuchów którzy nie myją pazurów...palcami nie będę pokazywał. Już oni sami wiedzą o kim mowa
I teraz każdy kontrolnie spogląda na swoje paznokcie, czy aby na pewno heniek o nim nie pisze. Tak samo jak nie pomyśli o różowym słoniu. Pamiętaj masz nie myśleć o różowym słoniu