Warsztat24.com
Zweryfikowany Mechanik
Dzień dobry , wystarczy przejść do strony https://warsztat24.com/demo/
Testowałem to demo i niezbyt jakoś mnie przekonuje. Nie zrozum mnie źle, inne programy jak testowałem, to wkur.... odczułem zdenerwowanie przy wprowadzaniu pierwszego zlecenia i żadnego nie dokończyłem, szedł od razu unistall. Po jakimś czasie robiłem drugie podejście, bo na prawdę potrzebuję czegoś do obsługi... No ale ni cholery nie da się przejść przez te programy.Dzień dobry , wystarczy przejść do strony https://warsztat24.com/demo/
no to jak mam coś najpierw szukać, przyjmować fikcyjne na stan, żeby dopiero móc dodać to do zlecenia... no to sorry, ale nie. To już wolę mój kalendarz i kartę zlecenia pisana ręcznie 
ale czy jest może jakaś baza danych aut, żeby nie wpisywać każdej marki, modelu i silnika z palca?DokładnieCzytnik kodów możesz dokupić i skanować dowód rejestracyjny

W poniedziałek zaczynamy testy z nową wersją inwentaryzacji.Opcja inwentaryzacja - ruszyła z kopyta ?
O i to jest jakaś myślCzytnik kodów możesz dokupić i skanować dowód rejestracyjny

Popieram obiema rękamiWg mnie największym plusem jest support. Nie zostawią nigdy z problemem. Zawsze pomogą i usunął usterkę
znaczy podpisuję się obiema ręcami 
Proponuję środę - wtedy jesteśmy w pełnym składzie . Godzina między 9 - 15 . Daj wcześniej tylko informacją , o której Ci pasuje .O i to jest jakaś myśl
Co do przeglądarki właśnie niezbyt mnie to urządza, bo już mam stale otwartych 5-6 kart z hurtowniami i autodata, wtedy jak jeszcze coś chcesz w necie poszukać, coś na allegro kupić i jakieś przelewy robić itd. to jest to już mały burdel na kółkach
No ale jak nie da się tego przeskoczyć to trudno. Myślałem że właśnie wersja offline to po prostu program, ale widocznie źle to zinterpretowałem
Prezentacja jak najbardziej, odezwę się na priv w tygodniu i się umówimy
Ja bym dodał jeszcze możliwość wpisywania godzin pracy mechaników i wydruk karty pracy, ewentualnie stawke jaką mają i na koniec miesiąca ladnie byloby wszystko podliczone.
uważam to za świetny pomysł i warto to najpierw wprowadzić bo to duże ułatwienie by było dla pracodawców mieć wszystko w jednym miejscu. Proszę też pomysleć o instrukcji video od wprowadzenia zlecenia po odbiór samochodu i z głosemJa bym dodał jeszcze możliwość wpisywania godzin pracy mechaników i wydruk karty pracy, ewentualnie stawke jaką mają i na koniec miesiąca ladnie byloby wszystko podliczone.
Na stronie warsztat24 są co prawda filmiki ale juz mało aktualne do aktualnej wersji - no i nie ma głosu w nagraniu. Sam zakupiłem ten program kilka dni temu bo mam problem z zebraniem wszystkich danych i ten wieczny bałagan w dokumentacji.... przydałaby się konkretna oinstrukcja programu aby na starcie się nie zniechęcić.