Widzisz z tego powodu pozbylem sie polakow w warsztacie. Ja pracuje na zupelnie innym rynku. Nikt nie skalme ze drogo, ze on by chcial pol drazka wymienic bo drugie pol jest jeszcze dobre. Nikt nie mysli w takich kategoriach za granica. Jezeli u dealera wymieniaja pojemnik to tak ma byc. I nikt o tym nie mysli i nie marnuje czasu na naprawianie dolewanie i druciarstwo.Nie czytasz ze zrozumieniem ....
pytanie brzmiało : co wsadzić w zamian ...na szybko ?( podobnie jak z blokadami - jeden je musi mieć ...a,inny wiertło wsadzi )
a, nie jak sciągnąć kawałek worka z zagranicy
dla zainteresowanych ..ot takiego
-https://www.mini2.com/forum/mini-cooper-diesel/191263-fuel-additive-eolys-176-a.html
po drugie.... jaką widzisz oszczędność czasu na zamianie pełnego worka ?
dwie minuty , trzy ?
ile czasu zajmuje napełnienie ?
raczej trochę na siłę się w temat strzelasz , bo nigdy nie kupowałeś tego ( widzę , Twoje posty - wiedzę bezduskusyjnie masz )
- poza serwisem 600zł nikt tego nie ma
Dla mnie po temacie , nie wyobrazam sobie miny kobiety
- mam dla pani przykrą wiadomość
tak ?
worek szlag trafił
- niestety pare dni to potrwa ....
eeee...praca , kto dzieci do przedszkola zawiezie ?
jeszcze jedno
- te dwiescie złotych za które pani płyn kupiła....to na pózniej zostawimy
a, teraz poproszę kolejne pare stówek
na cewnik ....
dzięki za pomoc
Pzdr.
To spadaj na digital kaosWidzisz z tego powodu pozbylem sie polakow w warsztacie
Dokladnie tak.Najlepiej, wymienić części za kilka tyś niż naprawić...
Padły szczotki w rozruszniku - nowy!
Zapiekł się tłoczek w zacisku ham. - nowy!
Pękł pasek rozrządu - nowy, silnik...
![]()
Z podejsciem typu wymienie jakas mala srubke albo szczotki w rozruszniku, bo jest tanio, trzymasz auto pol dnia i w tym czasie co zarabiasz? 50-100zl?

Widze zbyt ograniczeni jestescie by to zrozumiec.

D
) i cisza do dzis .. opowiadasz o tym jak to wywalasz polakow -w takim razie po co tu jestes??? wejdz sobie na ruskie forum mechanikow albo na afrykanskie to tam mozesz nas obrazac!!!afrykanskie
Masz prime dostajesz na dzien nastepna, czesci dostaje w ten sam dzien. Jezeli nie ma, to nikt sie nie rzuca bo nie urodze. Czeka as nie jest naprawione. Zatrudniam murzynow i muzulmanina nie przeszkadza mi.CAVEMAN hej to fakt kupic nowy ale jak ty sugerujesz ebay czy amazon nawet w uk czy us musisz czekac !!! stary to zastanawim sie ile aut zastepczych masz i po jak długo auta na czesci czekaja??? gosc zadał konkretne pytanie ! mogłes odpowiedziec nie wiem i juz a nie wyzywanie kogos od druciarzy --zadałem ci takze pytanie w jakich latach konczyłes polibude w poznaniu bo i ja takze tam bywałem czasemD
) i cisza do dzis .. opowiadasz o tym jak to wywalasz polakow -w takim razie po co tu jestes??? wejdz sobie na ruskie forum mechanikow albo na afrykanskie to tam mozesz nas obrazac!!!
Zatrudniam murzynow i muzulmanina nie przeszkadza mi.
Rosjanie maja vise na 3mce, nie kradna, nie przychodza pijani i zawsze ktos wartosciowy przyjezdza na zmiane.czasami mozana za duzo napisac i pamietaj ze nie wszyscy to idioci i marna ciemnota za jakich nas obywateli polskich uważasz -co do poziomu ciekawi mnie jak jest z poziomem wiedzy u Ciebie .bo czytac i opowiadac moze kazdy !!!
w uk ruskich? oj czarus