• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pojemnik na płyn do dpf

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
u mnie jest inaczej mam bar restauracyjny obok gorące posiłki i niestey alkohole przynosza wiec teraz rozumiesz ze moj andrzej sie rozpił....przez druciarstwo:D bo wiesz jak mechanik druciarz to sie tylko tak dziekuje:D

caveman2009

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Za duzym jeziorem
chcesz mi powiedzieć ,że ruskowi opłaca się kupować bilet
tam i nazot
za 3miesiące pracy w usa ?

z tzw."nieudacznikami" to nie wiem...ale, większość mitomanów chyba jednak wyjechała :)

gdzie masz ten warsztat ? w NY ?
Naprawde smieszy mnie ta zawisc i jad z tych wypocin, a najbardziej brak umijetnosci czytania. Rosjanie do UK przyjezdzaja busami.

Polskich znakow diakrytycznych nie mam i nie uzywam, nadal jednak gdybys dopisal ogonki nie widac u mnie tylu bledow ortograficznych co u ciebie.

Powiedz jak naprawiles dziurawy pojemnik na eolys skoro bylo ci szkoda 600zl. Butapren? Nie mow, nie mow... zelaskiem zagrzales... a moze fachowo po polsku drutem podwiazales ?Heh

Jeszcze 2 tyg i sie nudze a poziom niski...

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Tu sprawdzam poziome konkurencji bo nastepny tydzien mam rozmowy kwalifikacyjne i bede zatrudnial do siebie w nowym warsztacie. Tu widze ze poziom jest mierny.

Powiedz gdzie, to ogłoszę, żeby normalni ludzie nie tracili czasu na rozmowę z EMLIBED.

przez druciarstwo

ale przynajmniej w Polsce producenci drutu mają się dobrze :)

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
panie kolego szalejesz --- czego mam ci zazdroscic? zawisc??? stary czy znasz znaczenie tego słowa ??? zdefiniuj mi -prosze bo chyba mylisz pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Nie trzeba, wiekszosc interesujacych osob pochodzi z ukrainy

No to masz powody do dumy, jeszcze powiedz mi, że wytypujesz tylko tych, co przyjdą ubrani w barwy bandery?
o tym, że normalny Polak nie będzie u ciebie pracował, już nas przekonałeś.

ej, a może ty prowadzisz dom publiczny? ponoć z Ukrainy i z Rosii najwięcej kandydatów.

Nie wycenie pol dnia pracy na 50zl.

Tak długo się męczysz przy jednym numerku? Kiepski z ciebie operator gałki.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
jesli jest zdrowa konkurencja to ok ale ty mi naprawde nie zrobisz ;) jesli nawet to sie nie obawiam
u mnie 100 dziennie? myslisz ze bym utrzymał to wszystko??? stary chyba nawet przy ukraincach nie
dasz rady .. oj panie szanowny nie dosc ze nie douczony to jeszcze złosliwy :cool:

caveman2009

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Za duzym jeziorem
No to masz powody do dumy, jeszcze powiedz mi, że wytypujesz tylko tych, co przyjdą ubrani w barwy bandery?
o tym, że normalny Polak nie będzie u ciebie pracował, już nas przekonałeś.

ej, a może ty prowadzisz dom publiczny? ponoć z Ukrainy i z Rosii najwięcej kandydatów.

Tak długo się męczysz przy jednym numerku? Kiepski z ciebie operator gałki.
A od ciebie to zdrowy rasizm zajezdza. Uzyles wczesniej sformulowan wskazujacych w kwestii murzynow i muzulmanow, teraz ewidentnie widac nienawisc do Ukraincow i Rosjan....
Powiedz jeszcze cos ciekawego.

jesli jest zdrowa konkurencja to ok ale ty mi naprawde nie zrobisz ;) jesli nawet to sie nie obawiam
u mnie 100 dziennie? myslisz ze bym utrzymał to wszystko??? stary chyba nawet przy ukraincach nie
dasz rady .. oj panie szanowny nie dosc ze nie douczony to jeszcze złosliwy :cool:
Na ilu stanowiskach?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
A od ciebie to zdrowy rasizm zajezdza.

:):):)

Tak tolerancyjnego człowieka, jak ja, to jeszcze nie spotkałeś.

Tak długo, jak ktoś nie zajdzie mi za koszule, może robić co mu się podoba.Granicą jest robienie krzywdy innym lub mnie.

A kolego, ze swoimi poglądami, to się nam ładnie przedstawiłeś pisząc, o Polakach których nie chcesz zatrudniać, bo kradną i piją.

Pokazałeś dokładnie dziś na tym forum, że masz mózg pofalowany jak żarówka, he he.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
tomi on sie biedny juz gubi sam w tym wszystkim bzdury totalne wypisuje liczy cos sobie choc mogłem napisac ze mam 10 stanowisk a co to tylko internet moge kłamac i juz

tylko po co???

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
widzisz ,bo takie kombinowanie własnie tym sie konczy!!!! kilka srok za ogon nie da sie trzymac ale i tak do konca mnie nie przekonałes !!!! smutne to jest ale naprawde jakos ci nie wierze:(

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Dobre, ja jeszcze przez 5lat bede splacal urzad skarbowy dzieki tym cwaniaczkom.
Jaki pan taki kram. Takie staropolskie przysłowie. Jeśli jeszcze rozumiesz polskie przysłowia.

Jak czytam te twoje wywody, to przypomniała mi się ciekawa scena z dobrego Polskiego filmu, który polecam wszystkim, no może z wyjątkiem ciebie, bo przecież oglądać Polski film to przypał, dobrze myślę?
Jakbyś to ty opowiadał. :)

Kris.79

SuperMechanior
Punktów
186
Miasto
Toruń
Najlepiej, wymienić części za kilka tyś niż naprawić...

Padły szczotki w rozruszniku - nowy!
Zapiekł się tłoczek w zacisku ham. - nowy!
Pękł pasek rozrządu - nowy, silnik...

:banghead:
Dokladnie tak.

Człowieku po tej wypowiedzi widać że ty nie jesteś mechanikiem tylko wymieniaczem części.
A skoro dajesz wszystko nowe to daj najlepiej cały nowy samochód.
Ale się pogrążyłeś na tym forum, i przez takie warsztaty mamy opinie naciągaczy, bo wszystko najlepiej wymienić, zamiast naprawić.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom