• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomoc Przepustnica? volvo s40 I

kamil21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
przemyśl
Witam mam taki problem z Volvo s40 1.8 122km 2001r
pokaże dwa Filmy przy wpiętej wtyczce do przepływomierza i po odpięciu .

1 Przepływka zapięta kostka, (nie dodaje gazu)

2 Po odpięciu kostki ( dodaje gazu)

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
tacy jak on sa poszukiwani,nakrecaja biznes wszystkim co handlują częściami,i nam tez bo najpierw nakupują gratów a później i tak dadza nam zarobić jak nóż będzie miał pod gardłem.

kamil21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
przemyśl
dzieciaku , po 1 od tego jest to forum by ktos zanalizowal filmy , jak masz tylko nabijac posty sobie to nie piszcie lepiej i tyle ,. nara

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
jezeli to domnie to ci powiem,dzieciakiem to ty moglbys moim byc jakbym pierwszy raz zrobil cos tam gdzie trzeba,mam nadzieje ze wiesz o czym piszę.A jezeli chodzi o analize filmow to pomyliles stronki,tu sie kłania YT i FB gdzie analizuja takie filmiki wielbiciele danej marki.

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Nóż się sam w kieszeni otwiera jak to czytam.Dzieciaku to jest forum dla mechaników a nie cwaniaków którzy kupili kabelek za 20 zł i naprawiają padline pod blokiem z telefonem w ręku.Pewnie i ktoś by ci pomógł i powiedział o co chodzi ale ty sam sobie nie chcesz pomóc tylko postawa roszczeniowa i obrażanie innych.Nie tylko nie umiesz części wymienić ale i kultury zachować

Do góry Bottom